VIMERGY Suplimente – Despre și cum pot fi comandate în România

0
2144

Metalele grele, care sunt foarte toxice pentru noi, au provocat daune semnificative la mulți pacienți. Din cauza lor, la un moment dat corpul nu mai poate funcționa normal, deoarece gradul de otrăvire devine prea intens. Folosirea de suplimente naturale, pentru detoxifierea corpului de metale grele, ar putea ajuta la îmbunătățirea sănătății și calității vieții.

VIMERGY este singurul brand de suplimente din lume care testează pentru metale grele efectiv fiecare componentă folosită. Află în acest articol beneficiile acestor suplimente VIMERGY, recomandate de Anthony William, și modul cum pot fi comandate acum și în România.

Navigare rapidă în articol:

  1. Suplimente VIMERGY – Beneficii
  2. Cum pot fi cumpărate în România

1. Suplimente VIMERGY – Beneficii

Vitamina C Vimergy
MICRO-C Vimergy

Simptomele, care arată faptul că ai corpul încărcat cu metale grele, sunt: oboseală, dificultate de concentrare, amețeli, tulburări de memorie, flatulență, dureri de cap și altele. Metalele grele slăbesc sistemul imunitar al organismului și pot provoca și probleme mentale.

Pentru detoxifierea corpului de metale grele, aditivi și alte substanțe nesănătoase, Anthony William recomandă suplimentele VIMERGY, care sunt ușor de digerat și 100% naturale.

Acesta este autorul a 6 cărți care au devenit bestsellere internaționale. Una dintre cărți este „Sucul de apio care vindecă milioane de oameni„, în care Anthony William explică despre beneficiile sucului de apio (tulpina de țelină) și despre proprietățile tonice și antiinflamatoare ale acestuia, pentru a avea o stare optimă de sănătate.

În bestseller-ul „Medical Medium – Cleanse to Heal” Anthony William prezintă informații despre restabilirea stării de sănătate a organismului și cele mai eficiente modalități de vindecare. După cum el însuși spunea: „Oricine are toxine și otrăvuri în organism, dar cei care ajung la vindecare înțeleg că acestea ne amenință sănătatea chiar înainte de a ne naște și au nevoie de planuri de curățare pentru a se vindeca.”

În cartea sa „Medium Medical – Alimente care îți pot schimba viața în bine„, Anthony William prezintă nutrienții și proprietățile unor alimente naturale, foarte importante pentru sănătatea organismului, care sunt recomandate oamenilor ce au suferințe psihice sau afecțiuni fizice.

Despre beneficiile suplimentelor VIMERGY

Cat's Claw, B12, Lemon Balm si Zinc - Pachet Vimergy
Cat’s Claw, B12, Lemon Balm si Zinc – Pachet Vimergy

Cu ajutorul acestor suplimente, 100% naturale, puteți face corpul și mintea să fie mai rezistente la stres și poluare. Suplimentele VIMERGY sunt pure, ușor de utilizat, conțin nutrienți, vitamine și minerale de înaltă calitate, pe care corpul le merită, pentru a-și menține starea optimă de sănătate.

Citește și:  Bio-Sun, un amestec natural de prebiotice si probiotice care refac rapid flora intestinala

Cu ajutorul acestor produse corpul devine mai sănătos, plin de energie și vitalitate.

Iată două produse VIMERGY foarte importante, recomandate de Anthony William:

  • B-12 organic, care este un supliment de vitamina B12 esențială pentru producerea de energie din proteine, grăsimi și carbohidrați. Acest nutrient este important pentru sistemul nervos, pentru funcția metabolică și producerea de globule roșii în sânge.
  • Spirulina VIMERGY din alge albastre-verzi, care este plină de substanțe nutritive (vitamine, aminoacizi, minerale, are peste 70% proteine vegetale) care mențin sistemul imunitar sănătos și în plus pot înlocui cu succes chiar și pudra de proteină pentru sportivi. Spirulina VIMERGY este cultivată în SUA și este 100% naturală, nu are aditivi sau agenți de îngroșare. Este disponibilă în capsule și perfectă ca supliment în dieta zilnică.

2. Cum pot fi cumpărate în România

Magnesium Glycinate VIMERGY
Magnesium Glycinate VIMERGY

Suplimentele VIMERGY, recomandate de Anthony William, pot fi comandate acum și în Romania. Acest brand VIMERGY este american: https://vimergy.com/, iar produsele sale pot fi comandate de pe site-ul distribuitorului din Romania: https://purafons.ro sau a unui distribuitor din Olanda, respectiv: https://morgenisnu.nl.

PuraFons.ro este distribuitorul oficial din Romania, ce are licenta din partea Vimergy si livreaza comenzile in 2-3 zile lucratoare. Au preturi foarte bune si de multe ori trimit promotii prin mail pentru abonati.

MorgenIsNU.com are o taxă fixă de livrare în Romania și trimite produsele în 4-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii prin DPD Courier sau Urgent-CARGUS. Procesul este mai simplu decât în cazul în care s-ar comanda suplimentele VIMERGY de pe site-ul din US și în plus nu se plătesc taxe vamale.

Deși site-ul morgenisnu.nl este în Olandeză, se poate traduce prin apăsarea „Translate” în widgetul Google Translate, care se încarcă atunci când se accesează site-ul.

Dacă s-ar comanda direct aceleași produse de la brandul american, s-ar plăti un transport scump și taxe vamale (care ar fi foarte mari la Poștă, în funcție de nomenclatorul privind accizele și de cum este încadrat fiecare produs).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.