Regenerare intensă și nutriție perfectă pentru orice tip de păr

0
72
Produse cosmetice pentru nutritia parului

În general, vopsirea intensă și utilizarea ondulatorului de păr pot distruge structura și aspectul părului. Asta nu este bine pentru că va face părul să pară obosit, plictisitor, să-și piardă strălucirea, frumusețea și vitalitatea. Pentru protejarea buclelor este necesară o îngrijire de înaltă calitate, cu produse care au la bază componente naturale și alte ingrediente de restabilire a structurii naturale.

Specialiștii recomandă produse de brand pentru o regenerare intensă și o nutriție adecvată pentru orice tip de păr. Asta înseamnă că trebuie folosite produse cu ulei de argan, lizină, keratină și alte ingrediente naturale care sunt eficiente în caz de păr uscat, delicat, deteriorat, fragil sau lipsit de viață.

Îngrijirea părului se face în mai multe etape, cu ajutorul unor cosmetice de înaltă calitate. Astfel de produse de brand, pentru îngrijirea părului, se pot găsi în magazinele online – cum ar fi Notino.ro. Ele includ produse de lux foarte eficiente, care oferă rezultate imediate:

 • Șampoane profesionale pentru vârfuri despicate
 • Măștile de păr ce au o concentrație mare de aminoacizi și peptide
 • Produse care ajută la restabilirea elasticității și strălucirii părului
 • Tratamente cu microelemente care ajută la saturarea părului și restabilirea structurii naturale sănătoase
 • Produse care refac părul după vopsire care au proteine, extracte de plante, uleiuri naturale, ceramide și aminoacizi
 • Tratament intensiv pentru refacerea părului deteriorat și obosit
 • Cosmetice care redau strălucirea și frumusețea părului
 • Produse care facilitează pieptănarea și multe altele.

Cum ne protejăm keratina din structura părului?

Keratina este o componentă din structura părului, care menține frumusețea podoabei capilare. Dacă aceasta este distrusă, atunci este posibil ca părul să fie deteriorat. Keratina din păr poate fi afectată de folosirea mult timp a feonului, de vopsirea frecventă și acțiunea razelor ultraviolete intense din lunile caniculare de vară.

Pentru a ne menține frumusețea părului sunt necesare produse cosmetice de marcă, de înaltă calitate, care se găsesc destul de ușor în magazinele online (ex. Notino.ro).

Produsele cosmetice care au ingrediente speciale cu efect de regenerare a părului și de acționare benefică asupra părului deteriorat. Recomandat este să se utilizeze anumite produse cosmetice de brand care au un complex de ingrediente de îngrijire, ce pot îmbunătăți sănătatea și frumusețea părului. Dintre acestea fac parte:

 • Spumă de volum cu fixare puternică și efect antistatic, care oferă un efect plăcut și o strălucire naturală
 • Gel de păr care fixează puternic coafura dorită
 • Ulei de struguri care oferă hidratare, îngrijire adecvată, menține scalpul într-o stare bună
 • Fixativ cu fixare puternică ce conferă părului un plus de strălucire
 • Vopsea de păr semi-permanentă fără amoniac
 • Spray pentru volum, cu efect de lungă durată care facilitează o coafură ușoară și rapidă.
Citește și:  Ce modele de cizme poarta femeile in primavara anului 2014?

O altă soluție împotriva deteriorării părului este o vopsea de păr fără amoniac, care face parte din categoria de produse profesionale de styling. Aceasta asigură o culoare frumoasă și strălucitoare, acoperă perfect firele de păr și nu afectează părul subțire și delicat. Vopseaua de păr fără amoniac nu deteriorează cuticula firelor de păr, nu are efect negativ asupra podoabei capilare și nu slăbește rezistența firelor de păr.

Despre amoniac se spune că deschide cuticula părului și are un miros caracteristic, puțin înțepător. Dacă se alege o vopsea fără amoniac, atunci vopsirea va fi mai delicată, culoarea va fi intensă, iar părul va fi îngrijit fără a fi deteriorat.

Pudra de păr – alegerea perfectă pentru părul mai fin

Pentru a oferi părului fin un volum perfect și o fixare lejeră se poate folosi o pudră de păr care evidențiază textura părului și îl protejează împotriva factorilor exteriori. Acest produs este de calitate și face părul ca nou, cu un aspect mai plin și atrăgător.

În general, pudra de păr se aplică destul de ușor și ajută la retușarea rapidă a părului. Indiferent de coafură, pudra de păr este un produs de styling recomandat pentru îngrijirea podoabei capilare în orice situație, pentru că funcționează foarte bine pe diferite coafuri. Este considerată un produs universal, care menține părul frumos și scalpul sănătos. Poate avea ingrediente naturale, cum ar fi de pildă ulei de mentă cu efect antimicrobian pentru scalp și de stimulare a creșterii părului în mod adecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.