Tendințe la coafuri în 2021, pentru a arăta mai tânără cu 20 de ani

0
751

În acest an coafurile și tunsorile sunt extrem de variate, dar predomină cele clasice și asimetrice, cu efectul unei neglijențe ușoare. Pentru asta se poate apela la ajutorul unui hair stylist care va da forma perfectă părului. Aspectul de coafură cu volum poate fi creat cu un feon, puțin fixativ sau spumă de păr.

Care sunt cele mai populare coafuri și tunsori din acest an, care te vor face să arăți mai tânără cu 20 de ani?

Navigare rapidă în articol:

 1. Tunsori Bob A-Line
 2. Tunsori scurte
 3. Tunsori pixie
 4. Coafuri pentru păr mediu
 5. Alte coafuri pentru femei

1. Tunsori Bob A-Line

Astfel de tunsori sunt concepute pentru a da un volum perfect în partea din spate a capului. Părul este astfel coafat încât să aibă un aspect elegant și mereu în trend. Tunsorile Bob A-Line se potrivesc pentru majoritatea formelor feței și texturilor de păr. Specialiștii spun că astfel de tunsori pot întineri o persoană de 60 de ani cu 20 de ani, deci o poate face să arate ca la 40 de ani.

Vezi aici un video cu tunsorile Bob, la modă în acest an:

2. Tunsori scurte

Aceste tunsori sunt simple, tinerești și elegante. Ele apar îndeosebi la femeile moderne care vor o coafură mai confortabilă.

Femeile pot încerca astfel de tunsori în acest sezon, pentru a arăta mai tinere cu câțiva ani, indiferent de vârsta lor.

Vezi aici un video cu tunsori scurte la modă în anul 2021:

3. Tunsori pixie

Acestea sunt tunsori foarte scurte care sunt alese de femei, din diverse motive și anume:

 • Vor să aibă un aspect mai tânăr și mai rebel
 • Vor o tunsoare practică și ușor de aranjat
 • Vor o tunsoare expresivă, care să le pună în valoare fața, ochii și pomeții.

În acest an, 2021, se poartă diferite tipuri de astfel de coafuri și anume:

 • Pixie cu breton mai lung
 • Pixie în culori diferite
 • Pixie cu părul mai lung pe părțile laterale și partea superioară a capului
 • Pixie stratificat și cu șuvițe în nuanțe diferite, perfect armonizate
 • Pixie în stil bob cu firele de păr mai lungi
 • Pixie cu părul tăiat în linie dreaptă la ceafă și părul tăiat în triunghi în zona urechilor, astfel stilul fiind mai sofisticat
 • Pixie cu firele de păr suficient de lungi pentru a crea un breton interesant, lateral și un aspect de coafură conică
 • Pixie clasic, atemporal, într-o culoare de păr la modă
 • Pixie în două tonuri de culori.

Vezi aici un video cu diferite tipuri de tunsori pixie:

4. Coafuri pentru păr mediu

Cele mai actuale, în acest an, sunt tunsorile multi-strat și coafurile Bob.

Aceste coafuri sunt perfecte pentru femei, pentru că le face să arate mai tinere și în același timp să fie mai frumoase și elegante. Coafurile sunt tinerești, ideale pentru toate tipurile de păr, pot fi cu sau fără breton, cu părul mai răvășit în mod sexy, sau mai natural, etc. În general astfel de coafuri întineresc o persoană cu cel puțin 10 ani și promovează un aspect proaspăt, senzațional.

Citește și:  Tunsori scurte și moderne pentru bărbați, preferate în acest an

Femeile care au părul ondulat pot avea foarte ușor o coafură cu bucle frumoase, în tendințele modei din acest an. Pentru un plus de volum, se pot folosi diferite produse de styling, cum ar fi un fixativ sau puțină spumă de păr, care pot îmbunătăți aspectul coafurii, în orice moment.

Coafurile pentru păr mediu pot fi și cu breton, alese în funcție de forma feței.

Vezi aici un video cu exemple de coafuri pentru păr mediu, la modă în 2021:

5. Alte coafuri pentru femei

În acest an sunt în trend și coafurile asimetrice, care oferă un aspect elegant și în același timp mult mai sofisticat. Ele se potrivesc și pentru părul mediu și pentru părul mai scurt. Coafurile asimetrice arată grozav și pentru părul drept și pentru părul cu bucle. Majoritatea dintre aceste tunsori sunt mereu în trend, an de an, sunt considerate versatile și pline de rafinament.

Multe femei preferă tunsorile asimetrice cu breton mai lung, deoarece acesta le ascunde ridurile de pe frunte și astfel aspectul lor este mai tânăr, mai plăcut și atrăgător.

O altă tendință în anul 2021 este reprezentată de coafurile universale pentru păr mediu, cum sunt cele cu bucle, cu breton sau de tip Bob.

Coafuri pentru a arăta mai elegantă în 2021

Există anumite coafuri care pot fi deosebit de elegante și de aceea sunt preferate de femei. De exemplu, tunsoarea „pătrat” este în mare vogă de câțiva ani și se menține în trend și în anul 2021. Este o tunsoare destul de simplă în general, dar care se concentrează pe densitatea naturală a părului, pe strălucirea și efectul elegant al buclelor. Această tunsoare a fost aleasă și de anumite vedete internaționale, pentru că imaginea creată de ea este spectaculoasă.

O altă coafură la modă este cea în stil original Bob, care prin șuvițele de păr poate ascunde o parte a feței, astfel se creează un stil sofisticat, mai romantic.

Coafurile în stil retro fac parte din tendințele modei din acest an și sunt foarte frumoase. Aspectul lor este tineresc, ușor adolescentin, se spune despre ele că se potrivesc nu numai femeilor, ci și bărbaților.

De asemenea, se pot alege coafuri cu șuvițe în cascadă, care au un aspect ușor natural și sunt în tendințele modei. Astfel de coafuri sunt foarte variate și pot fi puse în evidență și prin culori de păr moderne.

O altă tendință este coafura tip garҫon, cu firele de păr puțin mai lungi, care este tinerească, cochetă și elegantă, perfectă pentru lunile de vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.