Tunsori 2021: Moduri de a obține tunsori moderne, în două straturi pentru femei și bărbați

0
157

Tunsoarea în două straturi este în tendințele actuale ale modei, din acest an. Hair styliștii încurajează oamenii să aleagă această tunsoare pentru că este interesantă, tinerească și elegantă.

Care sunt cele mai populare tunsori în două straturi pentru femei și bărbați în 2021 și cum se pot obține?

Navigare rapidă în articol:

 1. Tunsori damă 2021
 2. Tunsori pentru bărbați în 2021

1. Tunsori damă 2021

Prin această tunsoare părul pare mai bogat, mai voluminos, unele straturi de păr, din partea superioară, sunt formate din fire de păr mai scurte, iar cele inferioare sunt mai lungi. Straturile sunt bine definite, nu se amestecă și arată armonios.

Cele mai populare tunsori în două straturi pentru femei sunt:

Tunsori cu două straturi pentru păr lung ondulat

În acest caz, coafura este ușor de realizat. Întotdeauna părul lung este ușor de îngrijit, dacă se folosește un produs de styling foarte bun. Dacă alegi tunsoarea cu două straturi și ai părul lung și ondulat, vei arăta senzațional. Părul va avea mai mult volum, iar firele de păr vor cădea frumos pe umeri, într-un mod rebel. Orice coafură de acest fel este tinerească și în plus părul fiind lung, poate fi împletit într-un mod atractiv.

Tunsoare în straturi pentru păr lung și drept

Dacă ai părul drept și vrei să arăți bine în fiecare zi, alege o coafură în straturi. Hair styliștii recomandă această coafură și alte strategii pentru a obține o podoabă capilară impecabilă. De exemplu, ei spun că prin folosirea fixativului se poate da volum coafurii. De asemenea, ei consideră că întotdeauna trebuie folosite cele mai bune produse de îngrijirea părului: șampon, spray pentru a pieptăna părul mai ușor, spuma tip mousse de styling ce oferă strălucire, un ondulator de păr de nouă generație.

Tunsoare cu două straturi cu părul în valuri

Cu această tunsoare, orice femeie poate părea mai tânără și mai drăguță. Coafura cu părul în valuri este sexy și oferă un aspect nou, la modă, mai ales dacă este în culori deosebite, în balayage-uri reușite. Tehnica de vopsire balayage permite obținerea de culori naturale, care imită părul saturat de soare.

Acest stil de coafură, la care se aplică și tehnica balayage, este pentru orice femeie care are părul cel puțin mediu, pentru a putea defini buclele ușoare, în valuri și a contura tușele de culoare.

Tunsoare cu două straturi pentru păr mediu, pe umăr

În acest caz, coafura este ușor de realizat, deci nu va testa răbdarea unei femei în fiecare dimineață. Indiferent cum este părul – drept, cu bucle ușoare sau creț – cert este că el va fi ușor de piptănat și de aranjat.

Tunsoare bob cu două straturi

Aceste tunsori bob sunt printre cele mai populare în anul 2021. Deși moda se schimbă an de an, tunsorile bob sunt mereu apreciate și în tendințele modei. În acest an însă, se remarcă următoarele tunsori bob pentru femei:

 • Tunsoare bob în două straturi pentru păr drept
 • Tunsoare bob în două straturi pentru păr ondulat
 • Tunsoare bob cu stratificare și nuanțe calde
 • Tunoare filată în stil bob
 • Tunsoare bob cu stratificare pentru păr subțire
 • Tunsoare bob cu părul în straturi pentru a evidenția gâtul
 • Tunsoare bob în două straturi cu infuzie de blond pentru păr gros
 • Tunsoare bob în două straturi cu bucle jucăușe.
Citește și:  Vezi cea mai frumoasa colectie de lenjerie din 2013. Galerie foto

Tunsoare cu două straturi cu părul în bucle laterale

Aceasta este cea mai bună opțiune pentru femei, mai ales pentru cele care au părul deja ondulat, natural. Pe de altă parte, buclele sunt ușor de obținut cu ajutorul unui ondulator de păr, iar tehnica ombre le poate oferi și un caracter interesant, dacă este aplicată.

Coafură în straturi pentru păr creț

Evident că părul creț, stratificat, arată grozav, sexy și tineresc. Deși ai crede că este greu de aranjat, nu este așa. Părul creț arată și mai bine când este puțin zburlit, într-un mod natural. Unele femei aleg să-ți facă un permanent, pentru a avea părul creț. Astfel de coafuri sunt la modă, arată senzațional, au volum foarte mare, astfel părul arată bogat, sănătos și foarte frumos.

Vezi aici un video cu tendințe la coafuri pentru femei în 2021:

2. Tunsori pentru bărbați în 2021

Aceste coafuri pentru bărbați (cu părțile laterale scurte și stratul superior alcătuit din fire de păr mai lungi) sunt foarte populare în acest an și potrivite pentru toate anotimpurile. Pentru a obține acest efect este suficient să lași părul din partea superioară a capului să crească puțin, să-l aranjezi într-un mod oarecum neglijent cu puțin gel de păr, iar pe părțile laterale și la ceafă să-ți menții părul scurt.

În acest an sunt la modă următoarele tunsori pentru bărbați:

 • Tunsoare în două straturi pentru păr ondulat
 • Tunsoare în două straturi pentru păr drept
 • Tunsoare în două straturi cu șuvițe evidențiate, acestea fiind grupate, astfel încât să pară că au o textură groasă
 • Coafură cu partea superioară a capului în formă de strat pătrat, iar partea inferioară cât mai scurtă și estompată
 • Tunsoare în două straturi, cu părul lung și drept dat pe spate, peste părul scurt
 • Coafură cu partea superioară a capului în formă de strat oval sau rotund
 • Tunsoare în două straturi cu decolteu drept
 • Tunsoare în două straturi cu decoteu rotunjit.

Vezi aici un video cu top 10 tendințe la tunsori pentru bărbați 2021:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.