12 beneficii ale cartilajului de rechin asupra organismului

0
1121

Cartilajul de rechin este un produs natural care ajută în tratamentul persoanelor ce suferă de afecțiuni dermatologice, boli canceroase (cancer de plămâni, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de piele, cancer cerebral) și imunitare. Produsul este foarte eficient pentru refacerea sănătății organismului și se poate achiziționa de la farmacie.

12 beneficii ale carilajului de rechin:

1.Crește imunitatea organismului.

Sistemul imunitar luptă împotriva microorganismelor care produc afecțiuni și boli. Cu cât sistemul imunitar este mai slăbit cu atât crește sensibilitatea la orice tip de boală. Cu ajutorul cartilajului de rechin și o alimentație bogată în legume și fructe, în plante, vitamine și minerale, se poate stimula imunitatea organismului, se poate crește rezistența acestuia și preveni îmbolnăvirea.

2.Previne dezvoltarea tumorilor maligne și este un adjuvant în boala canceroasă.

Cercetătorii în domeniul sănătății au demonstrat că prin terapia cu pulbere de cartilaj de rechin se poate reduce riscul de cancer, deoarece celulele normale sunt protejate împotriva mutațiilor ce pot să apară la nivelul lor sub acțiunea expunerii la radiații, metale grele și alte substanțe cu efect mutagen. Ei recomandă celor care fumează (și care au un risc ridicat de a face cancer de plămâni și nu numai) să ia cartilaj de rechin deoarece astfel pot preveni îmbolnăvirea organismului. Cartilajul de rechin poate stopa dezvoltarea tumorilor prin faptul că impiedică vascularizarea acestora, blochează angiogeneza, nu mai sunt create noi vase de sânge și astfel ele nu mai sunt hrănite, nu mai sunt vascularizate, iar creșterea și împânzirea lor este oprită.

Cartilaj de rechin, 30 capsule, MediGrün

3.Are proprietăți antivirale, antifungice și antibacteriene.

Tratamentul cu pulbere de cartilaj de rechin este bun în cazuri de infecții. Pentru a crește eficiența tratamentului se recomandă și folosirea spirulinei care ajută de asemenea la astfel de pacienți, cu probleme dermatologice și imunitare.

4.Poate ajuta în tratamentul infertilității.

Cartilajul de rechin este un bun remediu în cazuri de infertilitate masculină. Dacă se ia împreună cu zeolit poate elimina metalele grele din organism și extrogenii artificiali și astfel se elimină o parte din factorii apariției infertilității. În cazuri de oligospermie și astenospermie se recomandă suplimente de cartilaj de rechin și vitamina E. De asemenea, uleiul de cătină este un produs natural care îmbunătățește producerea de spermă.

5.Previne artrita reumatoidă.

Citește și:  Cât de eficientă este dieta Facelift? – Te ajută să slăbești și să ai tenul frumos!

Cartilajul de rechin are efect antiinflamator creat de substanțele active pe care le conține și astfel poate îmbunătăți sănătatea articulațiilor, poate preveni afecțiunile și bolile articulare. Este bogat în polizaharide care au efect bun asupra articulațiilor, contribuie la lubrifierea acestora.

Cartilaj de rechin Herbagetica

6.Crește rezistența ligamentelor și previne deformarea articulațiilor.

Prin folosirea suplimentelor de cartilaj de rechin se poate îmbunătăți sănătatea cartilajelor, ligamentelor și articulațiilor. De asemenea cei care fac mult efort fizic pot lua acest produs natural deaorece îmbunătățește rezistența la efort și în plus reduce efectele neplăcute suferite în urma traumatismelor articulare, sinoviale și musculare. Cartilajul de rechin ajută și în creșterea masei musculare.

7.Conține minerale necesare organismului – calciu și fosfor.

Astfel de minerale sunt importante pentru sănătatea sistemului osos și pentru menținerea sănătății gingiilor și dinților. De asemenea, calciul poate împiedica transformarea celulelor precanceroase în celule canceroase.

8.Cartilajul de rechin are condroitină.

Această substanță ajută în tratamentul reumatismului degenerativ, reface articulațiile și mobilitatea. Carilajul de rechin este indicat și pentru bolnavii de artrită, osteoartrită pentru că îmbunătățește funcția articulațiilor, ameliorează durerea și combate rigiditatea acestora.

9.Reduce inflamațiile și ajută în tratamentul psoriazisului.

Cartilajul de rechin se poate folosi pentru uz extern (se aplică pe piele) în tratamentul psoriazisului. Are efect de reducere a inflamațiilor pielii, previne vascularizarea anormală caracteristică acestei boli, ajută în ameliorarea simptomelor și grăbirea vindecării eczemelor.

10.Este benefic în caz de diabet.

Cartilajul de rechin poate preveni complicațiile care apar la bolnavii de diabet. Cercetătorii au ajuns a concluzia că poate ajuta în tratamentul retinopatiei diabetice, deci previne bolile retinei.

11.Ajută în tratamentul cancerului pulmonar.

Medicii chinezi au folosit cartilajul de rechin în cazuri de cancer pulmonar deoarece acest produs conține substanțe care ajută în combaterea celulelor maligne ce se dezvoltă la nivelul plămânilor. Prin cartilajul de rechin se impiedică vascularizarea tumorilor și dezvoltarea lor, se previn metastazele și se crește speranța de viață la acești bolnavi de cancer.

12.Este un bun remediu pentru tumorile cerebrale.

Prin tratament cu pulbere de cartilaj de rechin se poate încetini riscul de dezvoltare a tumorilor cerebrale, se stopează sau se încetinește creșterea acestora. Medicii din Cuba au obținut rezultate bune la pacienții care sufereau de gliosarcom – un cancer cerebral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.