Dietele rapide si slabitul

0
102
Dietele rapide si slabitul

Oare este adevarat ca daca tii o dieta rapida, vei slabi cu siguranta? Unii oameni spun ca da, altii spun ca nu. Care este adevarul? Ei bine, trebuie sa stiti ca aceste diete va pot face mai mult rau decat bine daca nu le cunoasteti suficient si daca nu stiti sa le aplicati. Pentru fiecare din noi, imaginea personala este foarte importanta, dar cati avem grija sa ne-o pastram asa? Trecem peste sfaturile nutritionistilor si facem tot felul de excese: de la mancare si pana la bautura.

Intr-un final,toate acestea vor „cantari mai mult” in viata noastra de zi cu zi. Exista tot felul de diete rapide care functioneaza. Trebuie doar sa le gasim si sa le adaptam stilului nostru de viata. Nu trebuie sa abuzam de ele pentru ca poate fi nociv pentru sanatatea noastra. Ele se tin doar pe perioade scurte, iar daca se revine la regimul alimentar obisnuit, poate sa apara efectul yo-yo.

Dieta pe baza de lichide

Aceasta dieta este foarte cunoscuta printre persoanele care vor sa dea jos cateva kilograme intr-un timp relativ scurt. Este o dieta greu de urmat pentru ca tot ce aveti voie sa consumati este lichid. O puteti folosi cu succes atunci cand vreti sa va detoxifiati organismul. In timpul acestei diete rapide nu se accepta consumul de alcool sau de cafea. Este permis sa se bea ceaiuri si sucuri de legume sau fructe. Dupa cum stiti, in urma unei operatii se recomanda consumul de lichide, iar solidele sunt interzise cateva zile.

Aceasta dieta se urmeaza in spital sub atenta supraveghere a personalului medical. Evident, sunt multi care trec peste acest aspect pentru ca intr-o saptamana se duc la o petrecere sau trebuie sa fie la mare. Cum sa se prezinte cu colaceii pe sub o rochie scumpa sau pe plaja? Din aceste motive, dietele rapide sunt urmate de foarte multi in speranta ca vor arata un pic mai bine.

Dieta este foarte simpla: totul trebuie pasat. Legumele din supa se vor pasa cu ajutorul unui blender pentru a rezulta o supa-crema de legume. Puteti folosi si putina carne pentru ca aveti nevoie de proteine. In ceea ce priveste fructele, ele vor fi consumate fie pasate, fie facute suc. Puteti folosi orice fructe aveti in frigider. Pentru ca totul se bazeaza pe lichide, puteti face diaree asa ca este necesar sa consumati branzica de vaci. Aceasta dieta rapida va va scapa de unele kilograme , dar nu trebuie urmata mai mult de 7-10 zile pentru ca organsimul va avea de suferit.

Citește și:  Cum sa fii din nou la moda cu machiajul retro?

Dieta cu grapefruit

Dieta cu grapefruit

Aceasta dieta este una chiar indicata de urmat pentru ca detoxifica organsimul si va ajuta sa slabiti pana la 7 kg in 10 zile. Trebuie insa sa respectati cateva regului pentru ca altfel nu veti da jos kilogramele ce va deranjeaza atat de mult. In primul rand trebuie sa va ganditi ca infometarea nu are ce cauta in acest regim. In dieta rapida cu grapefruit trebuie sa existe cele trei mese principale ale zilei.

Micul dejun va fi format din sunca presata (nu mai mult de doua felii), din unul sau doua oua fierte si o jumatate de grapefruit. La pranz se va servi o friptura de pui la gratar si o salata in care nu se va adauga niciun fel de dressing. Puteti adauga sare dupa preferinte, dar si ulei de masline. Pentru ca salata sa aiba o usoara acreala puteti folosi zeama de la o lamaie. La desert se va manca o jumatate de grapefruit. Masa de seara (care nu trebuie luata mai tarziu de ora 19) va fi compusa dintr-o friptura de carne alba, iar ca garnitura vor fi legume fierte sau crude. La desert se va servi o jumatate de grapefruit.

In aceasta dieta rapida se pot face mici modificari, nimic nu este batut in cuie. De exemplu, la micul dejun ouale fierte se pot praji, dar nu in ulei, ci chiar in apa. Daca nu aveti la indemana sunca presata, nu-i nimic. Ea se poate inlocui foarte usor cu parizer sau chiar cu cu cremwursti. Seara, puteti manca orice legume doriti, dar cartofii, mazarea si fasolea ar trebui evitate. Pe parcursul acestei diete trebuie sa incuiati toate dulciurile si alimentele care contin zahar. Daca totusi va permiteti sa trisati faceti o prostie pentru ca totul se poate da peste cap imediat.

Indiferent de dieta rapida pe care doriti sa o incepeti, nu uitati ca si sportul joaca un rol extrem de important. Mergeti pe jos si daca puteti, alergati. Cel mai bine ar fi sa incepeti dieta, slabiti cateva kilograme bune, dupa care NU reveniti la stilul alimentar pe care l-ati avut inainte. Adoptati un stil de viata sanatos. Puteti avea o viata fericita chiar daca nu consumati cefe de porc, mici si bere. Veti arata mult mai bine si in consecinta va veti simti extraordinar. Va revine cheful de viata si energia de care aveti atat de multa nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.