Află cum poți avea gene frumoase și lungi

0
134
Gene frumoase și lungi, Foto: kellilash.blogspot.com

Ochii sunt cea mai importantă parte a chipului unei persoane, atrag mereu atenția interlocutorului. Prima impresie contează întotdeauna, de aceea un aspect frumos, îngrijit și o privire expresivă va lăsa o impresie bună, va rămâne în memoria persoanei cu care comunicăm.

Gene frumoase și lungi, Foto: kellilash.blogspot.com

Visul oricărei femei este de a avea gene frumoase, dese, lungi și groase.

Acest lucru este important pentru un chip atrăgător, pentru aspectul general. O ingrijire atentă a tenului, a pielii și a ochilor este importantă pentru o femeie, astfel aspectul va fi plăcut, iar ea va avea mai multă încredere în sine.

Anumite probleme de sănătate pot duce la deteriorarea sănătății corpului dar și la pierderea genelor, sau la schimbarea aspectului lor. Anumite afecțiuni cum sunt cele ale glandei tiroide pot cauza fragilitatea genelor. Pentru aceasta trebuie să se consulte un medic specialist și urma un tratament corespunzător.

Lipsa unor vitamine în corp sau o alimentație nesănătoasă poate deteriora genele. Este important să se consume multe legume și fructe, să se renunțe la produsele tip fast-food, să se ofere organismului elemente nutritive suficiente menținerii sănătății.

Stresul este un alt factor care poate deteriora starea de sănătate a organismului și aspectul genelor. Este indicat să vă schimbați stilul de viață, să evitați situațiile stresante, tensionate, depresive, care afectează atât de mult sănătatea. Tensiunea nervoasă poate duce la pierderea genelor, deci încercați să fiți calmi și cât mai relaxați. Somnul este important pentru orice persoană, organismul trebuie să fie odihnit, este necesar să se doarmă 7 ore pe noapte.

Citește și:  Terapia cu pietre calde

Măștile cosmetice pe bază de uleiuri vegetale sunt un tratament foarte bun pentru creșterea genelor și îmbunătățirea aspectului acestora. Uleiul de ricin este ideal pentru regenerarea genelor. Se poate aplica pe gene cu ajutorul unei periuțe de la un rimel care s-a terminat. Nu se folosește o cantitate mare de ulei, se întinde de la rădăcina genelor spre vârful firelor delicate, astfel încât compoziția să se distribuie uniform pe suprafața acestora. De asemenea uleiul de migdale și de trandafir ajută în tratamentul genelor. Astfel de uleiuri mențin starea frumoasă a genelor, ajută la creșterea acestora, le oferă necesarul de minerale și vitamine pentru hrănirea lor. De asemenea, uleiurile vor avea efect benefic și asupra pielii ochilor, a pleoapelor, vor reduce ridurile fine faciale, vor îmbunătăți aspectul ochilor în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.