Bronzarea DHA organica

0
94
Bronzarea DHA organica

Bronzarea DHA organica este o metoda 100% naturala care ofera pielii un bronz imediat, frumos si sigur. Acesta se realizeaza fara expunerea la radiatiile ultraviolete UVA ale soarelui, doar cu folosirea unui spray de DHA. Aceasta substanta DHA se numeste dihidroxiacetona si reprezinta un aminoacid din trestia de zahar, fara toxicitate si 100% natural.

Aceste substante prin pulverizare actioneaza asupra aminoacizilor din stratul superficial al pielii si produc un bronz natural. Lotiunea este adaptata tipului de piele si are un continut de substante hranitoare si hidratante, cu vitamina A si aloe vera. Acest spray se depune pe piele, dar nu patrunde pielea in profunzime, nu produce alergii si nu afecteaza melanina. Dupa pulverizare se obtin efectele bronzarii in 2-3 ore, iar aspectul final dupa 12 ore.

Sedinta dureaza 15 minute, timp in care trebuie sa se aiba grija sa nu se inhaleze substanta si sa nu intre accidental in ochi, in nari, in timpul pulverizarii. Parul trebuie protejat cu o casca de protectie, chiar daca substanta DHA nu afecteaza parul si nu-l decoloreaza.

Buzele pot fi protejate prin folosirea unui balsam. Culoarea bronzului va fi cat mai naturala, asemanatoare cu cea obtinuta dupa 7 zile de expunere la soare. Substanta nu patrunde in piele, nu constituie un risc pentru aceasta, ci din contra fiind imbogatita cu agenti de hidratare ajuta pielea. Totusi nu este recomandata aceasta metoda persoanelor gravide, alergice la trestia de zahar si care au anumite eczeme pe suprafata pielii. Substanta poate fi aplicata si pe pielea cu zone cu probleme de pigmentare sau cu pete.

Pentru a se obtine un bronz frumos si de durata, inainte de aplicarea substantei pielea trebuie exfoliata, curatata si uscata. Nu este bine sa se utilizeze lotiuni de corp, pentru ca acestea lasa urme si apoi culoarea nu va fi uniforma. Inainte de bronzare se face dus, dar nu se utilizeaza geluri de dus si creme de corp, iar la sfarsit dupa dus pielea trebuie perfect stearsa.

Citește și:  Plante medicinale - Frasinelul (Dictamnus albus)

De asemenea, fata nu trebuie machiata, nu trebuie folosite parfumuri, spary-uri si deodorante nici inainte si nici dupa bronzare, cel putin timp de 7 ore. Dupa bronzare in primele 7 ore nu trebuie sa se faca dus, sauna si nici sa se poarte imbracaminte foarte mulata. Dusul se face abia in urmatoarea zi, fara a se exagera cu spalatul si fara a se folosi ape termale, iar dupa aceea trebuie evitate anumite tratamente, masaje sau procedee de exfoliere a pielii (care pot afecta calitatea bronzului).

Daca bronzul va fi protejat va tine 7-9 zile. Culoarea initiala a bronzului va fi maro-inchis, iar dupa prima baie va fi auriu. Persoanele care doresc un bronz accentuat vor face mai multe sedinte, respectiv 2-3 bronzari in primele 7 zile, sau pot face doar o sedinta pe saptamana.

Bronzarea DHA nu permite expunerea la soare in primele 24 de ore de la pulverizarea solutiei cu DHA, deoarece numarul de radicali liberi produsi in piele este mai mare cu 180% fata de nivelul normal, iar prin expunerea la radiatiile solare, creste riscul de cancer de piele. Pentru a nu exista nici un risc este bine ca expunerea la soare sa se faca dupa 24 ore, de la bronzarea cu DHA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.