Cât de valabilă este slăbirea prin electrostimulare?

0
246

Această metodă este eficientă pentru pierderea în greutate și tonifierea corpului. În prezent mulți oameni își doresc să aibă un corp suplu, armonios dezvoltat, care să emane tinerețe, sănătate și frumusețe. Sănătatea este foarte importantă, iar menținerea ei necesită multă voința din partea fiecărui om, de a pune în aplicare anumite exerciții utile dezvoltării armonioase a corpului. În general, bărbații și femeile nu au nici răbdare, nici disciplină și nici voința de a-și schimba stilul de viață, de a face sport sau de a pierde timp în folosul lor, pentru a-și modela corpul.

Metoda de electrostimulare pentru coapse și exercițiu de fitness (alergat pe bandă)

Slăbirea prin electrostimulare este o metodă pefectă pentru cei care iși doresc un corp tonifiat, să ajungă la desavârșirea corporală. Procedura este o combinație de tehnici de fitness intensiv, care accelerează procesele metabolice prin folosirea electrostimulatorilor, a 24 de electrozi ce se pot aplica pe diferite zone ale corpului, pentru stimularea musculaturii și arderea grăsimilor. Această stimulare externă este creată prin electrozi și are rolul de a determina o schimbare a celulelor grase și o ardere mai rapidă a grăsimilor, prin exerciții de fitness combinate. Deci este nevoie de o stimularea externă (prin electrostimulare) care să determine celulele noastre să elimine mai repede grăsimile și astfel să se diminueze țestul adipos, să se piardă în greutate.

Poziția electrozilor pe abdomen

Mușchii sunt stimulați să lucreze, iar pentru aceasta au nevoie de energie, aceasta fiind luată din grăsimile din jur, deci țesutul adipos este astfel diminuat. Nu trebuie uitat faptul că pentru a slăbi și fortifia musculatura nu este suficient doar acest procedeu de electrostimulare, el trebuie completat de exerciții de fitness pentru a elimina grăsimile și astfel contribui la arderea lor. Astfel de exerciții pot fi de tipul: alergat, folosirea bicicletei de fitness, a benzii de alergare și altele. Exercițiile de acest fel se pot combina cu ședințe de cavitație, masaj, radiofrecvență, împachetări, astfel rezultatele sunt și mai bune. De asemenea, este importantă și alimentația, aceasta trebuie să fie echilibrată, bogată în elemente nutritive corecte menținerii sănătății și a greutății corporale normale.

Metoda de electrostimulare pentru coapse

Corpul nostru are capacitatea de a acumula energie și de a o reutiliza în momente dificile pentru menținerea sănătătii. Pentru a slăbi nu contează cât mâncăm, ci mai ales ce anume mâncăm, iar pe de altă parte este important câtă energie consumăm, sau câte calorii ardem.

Pentru a da rezultate bune, astfel de exerciții de electrostimulare se fac măcar de 3 ori pe săptămână.

Poziția electrozilor pe coapsă

Femeile pot folosi această metodă pentru a dobândi un corp suplu, pentru a avea talia subțire, coapsele ferme, brațele și umerii tonifiați, frumos definiți, sau pentru a scăpa de celulită. Acestea sunt principalele probleme pentru femei, iar procedeul de slabire prin electrostimulare ajută la rezolvarea lor. Este grozav să poți sta relaxat  pe o canapea și astfel de electrozi să îți sclupteze coapsele, abdomenul, fesele, brațele și să te ajute să pierzi în greutate, prin eliminarea grăsimilor. Bărbații care folosesc procedeul de electrostimulare pot slăbi eficient, pot avea mușchii abdominali tonifiați, iși pot aplatiza burta prin contracția musculaturii și arderea grăsimilor. Pentru a-și mări masa musculară trebuie să facă în plus foarte multe exercitii fizice și să aibă o alimentație adecvată.

Citește și:  Aloe vera – Află câte avantaje ai prin folosirea acestui produs natural!
Poziția electrozilor pe piept

Tratamentul se face timp de 45 de minute, este relaxant și plăcut, gradul de intensitate a contracțiilor poate fi modificat. Metoda ajută la micșorarea țesutului adipos prin arderea grăsimilor, combaterea celulitei, tonifierea mușchilor, îmbunătățirea circulației sângelui, creșterea elasticității pielii și menținerea sănătății acesteia.

Prin această metodă se pot reabilita mușchii după ce au suferit o traumă, o fractură, sau o intervenție chirurgicală. Prin stimulare electrică, mușchii (care au suferit anumite evenimente traumatice sau au fost atrofiați din lipsă de activitate) sunt stimulați să lucreze, sunt tonifiați fără a face efort excesiv prin sport. În anumite cazuri este necesar ca astfel de tratamente să se realizeze sub supraveghere medicală și pe baza unor îngrijiri caracteristice problemei pacientului respectiv.

Poziția electrozilor pe picior

Vânzarea stimulatoarelor electrice musculare este reglementată în America de FDA. Toate trebuie să aibă această autorizație de marketing, să fie conform cerințelor impuse de FDA, să fie utile în terapia fizică și de reabilitare, să ajute la îngrijirea corpului, la menținerea sănătății prin folosirea lor sub supravegherea și îndrumarea unui specialist. Trebuie folosite doar produse care au fost autorizate de FDA, în caz contrar se poate ajunge la anumite consecințe negative datorate utilizării unor aparate nereglementate. In anumite cazuri, se poate întampla ca astfel de aparate ce nu au fost verificate și autorizate de a fi comercializate să nu funcționeze la parametrii normali și astfel să producă efecte nedorite ca de exemplu: arsuri, șocuri, durere locală, iritații la nivelul pielii, leziuni mai grave, care necesită tratament medical de specialitate.

Contraindicații: Stimulatorii nu trebuie folosiți de femeile gravide, de persoanele care suferă de boli de inimă și convulsii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.