Cele mai impresionante tendințe pentru culoarea părului în anul 2018

0
1862
Trenduri 2018

Trendul balayage

Acest termen oarecum sofisticat pare a fi o tehnică de vopsire de lux a părului. Este o nuanță caldă, cu degradeuri luminoase, astfel încât se obține un look deosebit, rafinat, complet nou pentru acest an. Dacă vrei o coafură superbă folosește tehnica balayage deoarece culorile sunt naturale și mult mai fine decât s-ar obține prin tehnica ombré. Prin tehnica balayage se obțin lumini naturale și umbre, iar prin tehnica ombré se realizează o trecere treptată de la tonuri închise la tonuri deschise.

Pagenta sau purpuriu, o tendință mare pentru culoarea părului în acest an

Este o combinație de magenda și indigo, un mixt superb obținut din roșu-purpuriu și roșu-albastru.

Ultra-violetul este culoarea anului 2018.

Nuanțele pastelate sunt în tendințele modei în anul 2018

Poate părea aproape o nebunie să-ți imaginezi cum ar fi să ai părul în nuanțe pastelate de roz, violet și aqua. Acestea sunt trendurile din acest an dar, trebuie specificat că se pune accentul pe nuanțele delicate pastelate și pe tehnica balayage, deci se poartă lumini și umbre la astfel de tonuri de culori suave.  

Aqua

Coafură bob violet pastel

Fii în trend alegând una din 3 nuanțe de culori moderne:

  • Blond închis
  • Caramel
  • Toffee

Blond delicat ca mierea

Cu această nuanță de păr poți fi senzuală și plină de rafinament, o femeie care dorește să impresioneze și să reușească ce și-a propus într-o lume a bărbaților. Nicole Kidman are o astfel de nuanță la păr și impresionează prin buclele copilărești, prin atitudine, ținută, silueta statuară și prin chipul fin ca de porțelan.

Citește și:  Protectie pentru un bronz frumos

Părul cu reflexii metalice

Toate tonurile metalice, de auriu, argintiu, bronz se regăsesc în tendințele modei din acest an. Nuanțele sunt oarecum extravagante și au cucerit lumea modei, pentru ca să le alegi trebuie să ai puțin mai mult curaj.

Culoarea roșcat-cupru

Femeile roșcate sunt considerate foarte sexy. Anul acesta se poartă roșcatul natural, acea nuanță roșcat-cupru care este destul de dificil de păstrat, deoarece se știe că părul se degradează de la soare și își poate schimba nuanța. Dacă vrei să fii la modă alege pentru vopseaua de păr culoarea roșcat-arămiu, cum este cuprul și vei arăta extraordinar.

Nuanța dulce de ciocolatiu este modernă și elegantă

Este acea nuanță care are denumirea Deep Brown în engleză. Această culoare păstrează aerul autentic rafinat și revine în topul nuanțelor de culori pentru păr și în acest an.

Culoarea vinului de Burgundia

Aceasta este o culoare perfectă pentru femei puternice, ambițioase, care dau dovadă de încredere și siguranță de sine, care au personalitate și sunt pasionale. Culoarea este strălucitoare, de lux, perfectă pentu femeile care vor să fie în trend și să iasă în evidență.

Bej delicat pentru păr

Această tendință este de vis, atît de fină încât poate spori farmecul unei femei care este delicată și fragilă. Nuanțele de bej transmit senzația de relaxare și confort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.