Criolipoliza – Slăbești eficient prin răcire locală!

0
618

În prezent sunt multe tratamente de estetică medicală care te pot ajuta în remodelarea corporală, în redobândirea siluetei. Unul dintre aceste tratamente te scapă rapid de excesul de grăsimi prin răcire locală a zonelor unde stratul de țesut adipos este mare, prin intermediul frigului. Sistemul de criolipoliză se numește Cryomed și este foarte eficient.

Grăsimea este eliminată aproape complet prin criolipoliză.

Această tehnică inovatoare presupune înghețarea grăsimii iar rezultatul este remarcabil, chiar mai eficient decât acela obținut prin topirea grăsimii. De ce femeile apelează la astfel de soluții inovatoare? E simplu să-ți dai seama! De dragul frumuseții, din dorința de a avea pielea tonifiată și reîntinerită.

Cryomed, Foto: greek.best-laser.com

Cryomed – un aparat modern din saloanele de remodelare corporală

Dacă vrei să beneficiezi de avantajele oferite de un astfel de tratament nu rămâne decât să decizi să experimentezi această metodă măcar printr-o singură ședință la un salon care are aparatul Cryomed. Tratamentul este simplu și te ajută să slăbești rapid, natural și eficient.

Prin criolipoliză se acționează asupra celulelor grase, se programează ,,moarteaˮ acestora prin cristalizarea lipidelor. Aceste grăsimi se solidifică cu ajutorul aplicării acestei tehnologii și apoi sunt împărțite în componente și eliminate în mod natural din corp. Avantajul este că sunt distruse doar grăsimile, apa va ajunge în spațiul intercelular și se va elimina în mod natural, iar celelalte țesuturi nu sunt afectate deși conțin apă. Sistemul presupune și un tratament de slăbire cu vacuum prin care sunt eliminate kg în plus. De asemenea se efectuează și un masaj profund care ajută în remodelarea corporală și obținerea siluetei dorite. Masajul va îmbunătăți circulația sangvină și limfatică, va intensifica procesul de eliminare a celulelor grase. Un alt avantaj este prevenirea și combaterea celulitei, deoarece această afecțiune apare la toate femeile și este mai pronunțată odată cu înaintarea în vârstă. Parametrii de funcționare ai aparatului se stabilesc înainte de începerea ședinței de tratament, în funcție de sensibilitatea fiecărui client în parte. Temperatura de răcire este de 5 grade și poate distruge grăsimile.

Citește și:  Metode de tratament în caz de insuficiență cardiacă congestivă

Acum poți scăpa de grăsimea de pe burtă doar prin 2-3 ședințe la salon!

Criolipoliza face posibilă reducerea stratului de țesut gras și deci a colăceilor din zona taliei, sau a grăsimii din alte zone ale corpului – brațe, spate, fese, coapse și genunchi. Prin acest tratament se combat grăsimile subcutanate și se obține un corp mai suplu. Deși ai putea slăbi și cu ajutorul unor diete drastice, nu este recomandat pentru că astfel îți poți deteriora starea de sănătate. Prin sport poți arde caloriile și îți poți tonifia corpul, însă rezultatele se obțin într-un timp mai îndelungat și cu mult efort. Prin această metodă de criolipoliză scapi rapid de kg în plus și ai avantajul că rezultatele obținute vor dura în timp.

Având în vedere faptul că slăbești prin răcire locală este indicat să ceri sfatul medicului înainte de a folosi criolipoliza, mai ales dacă ești o persoană cu sensibilitate la frig. Dacă ești alergică la frig este clar că procedura nu este pentru tine. De asemenea, trebuie să ții cont că poți face acest tratament doar dacă ai pielea curată și sănătoasă. Nu trebuie să ai boli de piele, răni deschise, diabet zaharat, boli cardiace, să fii purtătoare de stimulator cardiac, să ai anumite probleme cutanate sau cicatrici din cauza unor operații chirurgicale, boli hepatice, tulburări ale sistemului circulator și endocrin. Foarte important este să nu fii însărcinată sau în perioada de alăptare a bebelușului. Criolipoliza presupune aplicarea dispozitivului direct pe piele, pe zona care trebuie să fie tratată local, iar procedeul va afecta doar stratul de celule grase.

Video – Cryomed:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.