Cum păstrăm igiena vasului de toaletă cu oțet? – Simplu, ușor, rapid și eficient!

0
1702

Curăță vasul de toaletă cu oțet și bicarbonat de sodiu! Dacă vrei să ai o toaletă curată care să strălucească, oțetul este soluția! Încearcă acest produs și vei vedea că aspectul vasului de toaletă se va schimba foarte mult și rezultatul va fi extraordinar. Oțetul are un impact deosebit asupra vasului de toaletă și poate înlocui orice produs de curățare al acestuia, pentru că este foarte eficient. Încearcă această metodă deoarece este simplu, ușor și dă rezultate, iar în plus nu ai nimic de pierdut. Nu uita că o toaletă bine îngrijită spune foarte mult despre curățenia ta.

Mod de folosire:

Se folosește oțet și bicarbonat de sodiu. Se presară bicarbonat de sodiu pe suprafața interioară a vasului de toaletă și se lasă 20-30 minute să acționeze. Apoi se pulverizează oțetul și se freacă suprafața ușor și fără efort cu peria specială de curățat vasul de toaletă. Vei observa ca prin combinarea celor două produse se obține un efect de spumare și curățarea vasului de toaletă se va face excelent.

Citește și:  Terapii cu floare de soc

Avantajele folosirii oțetului pentru curățarea vasului de toaletă:

  • elimină foarte bine toate petele nedorite, deși nu conține chimicale
  • distruge bacteriile
  • elimină petele de rugină
  • îndepărtează piatra care se formeză din cauza urinei, după o perioadă de timp
  • elimină toate mirosurile neplăcute
  • albește suprafața vasului de toaletă (mai ales datorită efectului de albire al bicarbonatului de sodiu)
  • oferă un luciu deosebit suprafeței.

Prin această metodă poți menține vasul de toaletă curat în fiecare zi și poți economisi timp, bani și efort. Produsele pentru curățat care conțin chimicale sunt mult mai scumpe decât un plic de bicarbonat de sodiu și o sticlă de oțet. În plus, majoritatea nici nu sunt foarte eficiente deși au clor și tot felul de compuși chimici în compoziția lor.

Cu această rețetă de curățare poți menține toaleta într-o stare perfectă – curată și strălucitoare – de parcă ar fi nouă, abia cumpărată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.