Se poate slăbi fără un regim alimentar, doar prin exerciții fizice?

0
124
Se poate slăbi fără un regim alimentar, doar prin exerciții fizice

Exercițiile fizice, eliminarea stresului și o bună nutriție sunt condiții esențiale menținerii sănătății, formei fizice, prevenirii bolilor și prelungirii vieții. Schimbarea stilului de viață poate fi un mod simplu de a slăbi, mai ales dacă se face în conformitate cu indicațiile corecte ale unui nutriționist pentru regimul alimentar.

Se poate slăbi fără un regim alimentar, doar prin exerciții fizice? Mulți experți în nutriție sunt de părere că exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a scăpa de obezitate, dieta joacă și ea un rol important mai ales dacă se dorește un organism sănătos. Pentru a slăbi sunt necesare exercițiile fizice dar și eliminarea din dietă a alimentelor bogate în grăsimi, zahăr și înlocuirea lor cu ingrediente naturale, bogate în minerale și vitamine.

Reducerea cantității de hrană poate afecta metabolismul organismului, exercițiile fizice trebuie realizate deoarece ajută la îmbunătățirea sănătății. Pentru pierderea în greutate trebuie ca regimul alimentar să fie echilibrat și organismul să consume mai puține calorii. Încercarea de a avea un corp suplu nu trebuie să afecteze starea de sănătate.

Citește și:  Exercitii pentru sani fermi - simple si rapide

A slăbi cu orice preț nu este o alegere bună, nu trebuie să se reducă drastic cantitatea de calorii limitându-se mult cantitatea de alimente. Înfometarea sau un regim alimentar dezechilibrat reprezintă factori de risc ai unor suferințe, ai bolilor de stomac, erupțiilor cutanate, tulburărilor nervoase, etc.

Un regim alimentar este important pentru a scăpa de excesul de greutate, dar trebuie realizat cu ajutorul unui nutriționist în funcție de nevoile organismului deoarece doar așa se poate preveni deteriorarea stării de sănătate. Exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a elimina kg în plus, deoarece mai devreme sau mai târziu trebuie să respecți nevoile organismului, de a avea necesarul de minerale și vitamine, de nutrienți vitali pentru buna funcționare a sistemelor acestuia, pentru a deveni o persoană suplă, frumoasă și sănătoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.