Sensibilitatea la soare

0
115

Sun Protection Diagnostic SP 37 este un aparat performant care arata sensibilitatea la soare si determina tipul de autoprotectie pentru fiecare persoana, cat si factorul de protectie solara care este potrivit pentru respectiva persoana, astfel incat ea sa poata alege un produs de ecranare corect.

Prin acest aparat se face un test ce stabileste fototipul pielii. De asemenea, aparatul masoara care este continutul de melanina al pielii fiecarui individ si calculeaza factorul de protectie solara si timpul de autoprotectie, luand in calcul factorii de intensitate solara. Testul este foarte simplu, se aplica un dispozitiv pe piele timp doar de cateva secunde, apoi fara a avea mari cunostinte de specialitate se interpreteaza rezultatele masurate, mai exact valorile care apar afisate pe un ecan digital si pe o scala cu LED.

Sensibilitatea la soare - Sun Protection Diagnostic SP 37Acest aparat nu necesita o conectare la computer, are doar o baterie de 9 volti.  Se pare ca a fost conceput cu scopul de a permite o consultare rapida, pentru a afla factorul de protectie solara SPF individual de protejare a pielii de soare si este destinat domeniului de vanzari de produse cosmetice. Poate fi utilizat in farmaciile care vand si produse cosmetice, in magazinele de cosmetice si parfumuri, in saloanele de infrumusetare, dar si la expozitii.

Citește și:  Dieta pentru crestere in masa musculara

Aparatul Sun Protection Diagnostic SP 37 ofera o consiliera exacta persoanelor care doresc sa cumpere un produs de protectie solara si nu stiu care este factorul de protectie solara care se potriveste cu tipul lor de piele. Prin acest test ei stiu cu siguranta ce sa aleaga si au mai mare incredere ca produsul de ecranare solara este bine ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.