Top 10 exerciții pentru a avea forme seducătoare

0
685
Top 10 exerciții pentru a avea forme seducătoare

Top 10 exerciții pentru a avea forme seducătoare:

Exercițiu pentru fese frumoase, Foto: novawomen.ru

1. Exercițiu pentru tonifierea feselor

Stai în genunchi pe sol, pe o saltea de gimnastică. Apleci partea superioară a corpului în față și te sprijini cu palmele pe saltea. Ridici piciorul drept întins spre spate astfel încât acesta să formeze o linie dreaptă cu linia spatelui. Gamba stângă o ridici în sus, spatele îl ții drept, capul ridicat și privirea înainte. Menții poziția timp de câteva secunde, apoi revii la cea inițială. Repeți exercițiul și cu celălalt picior.

Exercițiu pentru abdomen, Foto: pixshark.com
Exercițiu pentru abdomen, Foto: pixshark.com

2. Exercițiu pentru un abdomen plat

Stai pe spate, pe o saltea de gimnastică, ții picioarele îndoite din genunchi, te sprijini cu tălpile pe sol. Ridici brațele și ții palmele la ceafă. Ridici genunchii astfel încât coapsele să facă un unghi de 90 de grade cu gambele. Execuți mișcărie de pedalare cu picioarele în aer, astfel încât să fie acționați mușchii abdominali.

Exercițiu pentru sâni, Foto: infovenue.blogspot.ro
Exercițiu pentru sâni, Foto: infovenue.blogspot.ro

3. Exercițiu pentru frumusețea sânilor

Stai pe spate, întinsă pe o saltea de gimnastică. Genunchii îi ții ridicați, tălpile paralele și puțin depărtate le sprijini pe sol. Capul și umerii sunt relaxați. Cu două greutăți în mâini realizezi mișcări de ridicare și coborâre a brațelor. Exercițiu se repeată de câteva ori. Ajută la tonifierea musculaturii pectorale și a brațelor.

Exercițiu pentru picioare, Foto: liveinternet.ru
Exercițiu pentru picioare, Foto: liveinternet.ru

4. Exercițiu pentru tonifierea picioarelor

Te așezi pe o saltea de gimnastică, cu picioarele întinse și partea superioară a corpului ridicată. Înclini corpul spre partea stângă, te sprijini pe brațul stâng, ții palma cu fața pe sol. Încrucișezi picioarele astfel încât piciorul drept să fie peste cel stâng. Ridici genunchiul drept și te sprjini cu talpa pe sol. Execuți cu piciorul stâng mișcări de ridicare și coborâre lentă, pentru a acționa musculatura acestuia. Execuți un set de 20 de mișcări cu piciorul stâng. Apoi revii în poziția de bază, te relaxezi câteva secunde și execuți exercițiul pe partea cealaltă.

Exercițiu pentru picioare suple realizat de Jennifer Lopez, Foto: 17.advpoints.com
Exercițiu pentru picioare suple realizat de Jennifer Lopez, Foto: 17.advpoints.com

5. Exercițiu pentru picioare suple

Te așezi pe o saltea de gimnastică, cu picioarele îndoite din genunchi. Înclini corpul spre partea stângă și te sprijini cu palma stângă pe sol. Menții piciorul stâng pe sol și întinzi piciorul drept. Ridici ușor piciorul drept în sus, te ajuți cu mâna dreaptă și încerci să-l aduci cât mai aproape de corp. Când simți tensiune mare în picior te oprești și menții poziția câteva secunde. Revii la poziția inițială și faci exercițiul și cu celălalt picior.

Citește și:  Descopera cel mai simplu exercitiu pentru a avea muschii tonifiati!
Exercitiu yoga șpagat înainte, Foto: yogayana.files.wordpress.com
Exercitiu yoga șpagat înainte, Foto: yogayana.files.wordpress.com

6. Exercițiul clasic șpagat

Te așezi jos ghemuit, întinzi piciorul drept în spate iar cel stâng îl ții îndoit din genunchi și palmele pe sol. Întinzi și piciorul stâng, apoi te apleci în față, îți sprijini corpul pe coate, iar picioarele le ții depărtate. Cu ajutorul acestui exercițiu iți îmbunătățești aspectul picioarelor, acestea devin mai suple, bine proporționate, cu tendoanele flexibile și mușchii bine dezvoltați.

Exercițiu pentru forme frumoase, Foto: taliya.ru
Exercițiu pentru forme frumoase, Foto: taliya.ru

7. Exercițiu pentru forme de invidiat

Acest exercițiu nu este foarte dificil și te ajută să iți tonifici musculatura corpului. Te sprijini pe brațul stâng și piciorul stâng, ridici corpul și ții brațul drept și piciorul drept perfect întinse. Mneții poziția timp de 10-20 de secunde, apoi te așezi pe sol și te relaxezi. Repeți exercițiul pe partea cealaltă.

Exercițiu pentru talie cu cercul de masaj, Foto: xvatit.com
Exercițiu pentru talie cu cercul de masaj, Foto: xvatit.com

8. Exercițiu pentru o talie de viespe

Pentru acest exercițiu folosești cercul de masaj care ajută la modelarea taliei, la încălzirea corpului, la pierderea în greutate fără a face un efort foarte intens. Un masaj de 10 minute cu cercul în jurul taliei te ajută să arzi 40 de calorii.

Exercițiu pentru brațe, Foto: newtonefitness.blogspot.ro
Exercițiu pentru brațe, Foto: newtonefitness.blogspot.ro

9. Exercițiu pentru brațe

Stai pe marginea unui scaun, ții genunchii îndoiți astfel încât gambele cu coapsele să formeze un unghi drept. Tălpile sunt paralele și puțin depărtate între ele. În mâini ții două gantere, te apleci în față astfel ai brațele vertical și încheieturile drepte. Ridici brațelor spre lateral și le cobori ușor, astfel acționezi musculatura acestora. Repeți exercițiul de câteva ori.

Exercițiu penru forme seducătoare, Foto: dolgoyjizni.ru
Exercițiu penru forme seducătoare, Foto: dolgoyjizni.ru

10. Exercițiu pentru forme seducătoare

Stai așezată pe o saltea de gimnastică, te sprijini pe piciorul drept îndoit din genunchi. Ridici piciorul stâng și ții bațele întinse spre partea dreaptă, în față, pentru a-ți menține echilibrul. Menții poziția 10 secunde, revii la poziția inițială și te relaxezi un pic. Apoi repeți exercițiul pe partea cealaltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.