Un bronz frumos pentru orice tip de piele – Produsele Nivea Sun Protect & Bronze

0
228
Spray protecție solară și bronzare rapidă

Spray-urile Nivea Sun Protect & Bronze reprezintă o nouă formulă pentru bronzare fără elemente chimice care apar la alte produse pentru protecție solară. Indiferent că ești la mare, sau te expui la soare în alte locuri pentru plajă, pielea ta trebuie protejată de razele ultraviolete puternice pentru a nu suferi arsuri solare. Acidul Glycyrrhetinic este un ingredient al acestor spray-uri și are la bază extractul de rădăcină de licorice, care amplifică producția de melanină proprie pielii, oferind în același timp protecție împotriva razelor UV cât și dobândirea unui bronz natural, de un auriu intens. Melanina este pigmentul care dă culoare pielii, de ea depinde bronzarea uniformă, naturală și durabilă în timp.

Spray-urile Nivea Sun Protect & Bronze se pot achiziționa în variantele cu factor de protecție SPF20, SPF30, SPF50. Cel mai recomandat produs este Nivea Sun Protect & Bronze cu SPF30 deoarece asigură protecție împotriva razelor UV pentru orice tip de piele, chiar și pentru pielea sensibilă sau cu un risc mai ridicat de arsuri solare. Spray-ul se pulverizează pe piele și se întinde ușor cu cel puțin 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, apoi se poate aplica iar la fiecare două ore. Cu ajutorul acestui spray bronzarea pielii va fi uniformă, iar dacă nu se va face plajă între orele 11-16 (când razele UV sunt puternice) nu va exista nici un risc de arsuri solare. Produsul se absoarbe ușor în piele, dar lasă pielea puțin lucioasă și lipicioasă, asigură protecție mare împotriva razelor solare UVA și UVB, este rezistent la apă (trebuie pulverizat pe piele cu 2-3 minute înainte de a intra în apă), intensifică bronzarea fară să apară arsuri solare.

Citește și:  Poți preveni alergiile solare dacă nu te expui prea mult la soare
Spray pentru protecție solară și bronzare rapidă

Click aici pentru mai multe detalii privind caracteristicile, prețul produsului și modul de achiziționare.

Deși prețul este puțin cam mare, spray-ul Nivea Sun Protect & Bronze merită să fie cumpărat și folosit deoarece are doar ingrediente naturale, hidratează foarte bine pielea, ajută la creșterea producției de melanină și asigură bronzarea uniformă, de un auriu intens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.