Ce beneficii pentru organism are injectarea hormonului de creștere HGH

0
474
Ce beneficii pentru organism are injectarea hormonului de creștere HGH

Multe cercetări clinice atestă importanța injectării hormonului de creștere HGH datorită beneficiilor acestuia pentru organism. Potrivit medicilor, oamenii care au folosit această metodă și-au transformat sănătatea și viața. Administrarea hormonului de creștere are o gamă largă de beneficii asupra organismului despre care vom spune în acest articol.

Dovezi despre eficacitatea acestui hormon vin chiar de la pacienții care au urmat tratamentul pentru vindecarea unor boli. Un avantaj al injectării hormonului de creștere HGH este reducerea ridurilor pielii, considerate de femei ca fiind o problemă mare a tenului. Îmbunătățirea eficienței cardiace, creșterea masei musculare, reducerea țesutului adipos, menținerea greutății corporale sunt alte avantaje oferite de acest tratament.

Potrivit studiilor se poate scădea în greutate în procent de 38% și mări masa musculară cu 18%. Creșterea libidoului și a densității osoase, îmbunătățirea vieții sexuale, scăderea nivelului de colesterol rău din sânge, prevenirea osteoporozei sunt motive plauzibile de a aplica injectarea hormonului de creștere HGH.

Tratamentul aduce schimbări importante în starea de sănătate, mulți oameni în vârstă au ajuns să spună că au mai multă energie, o stare de bine, că se simt ca la 30 de ani la numai o săptămână de tratament.

Creșterea energiei este foarte importantă pentru organism deoarece ajută în desfășurarea activității și recuperarea în caz de boli. Oamenii cu vârstă înaintată au constatat că au capacitatea de a face plimbări mai lungi, că nu obosesc atât de repede ca înainte de tratament.

hormonii de crestere, beneficii

Prin injectarea hormonului de creștere HGH pielea devine mai frumoasă, dispar petele cutanate specifice bătrâneții, ridurile adânci se estompează, iar cele fine pot să dispară complet. De asemenea, densitatea osoasă crește, oasele sunt mai rezistente, mintea devine mai clară, capacitatea de concentrare este mai bună, scade nivelul de colesterol rău din sânge, crește capacitatea ventriculară a inimii de a pompa sângele, pot fi prevenite bolile sistemului nervos (mai ales demența).

Citește și:  Crezi că toți resimțim aceleași dureri de spate? Iată câte tipuri de dureri de spate există

Orice persoană care dorește să urmeze un astfel de tratament, trebuie să facă analize la medic, pentru determinarea nivelului producției naturale de hormon HGH în corp. Medicii spun că apare un deficit de acest hormon în organism din cauza înaintării în vârstă, deoarece acesta este produs în cantitate mai redusă.

După prescrierea rețetei, se poate achiziționa produsul de la farmacie. Există și sub formă de pilule sau lichid care se administrează pe cale orală însă datorită procesului digestiv mare parte din eficiența tratamentului se pierde, prin efectul acidului clorhidric din stomac asupra aminoacizilor.

Pentru obținerea serului cu hormon de creștere HGH se folosește o fiolă cu pulbere și una cu lichid, care trebuie combinate și apoi amestecul se pune în altă fiolă, se ia o cantitate de 10 ml cu o seringă cu ac fin și se autoinjectează. Instrucțiunile sunt primite de la medic sau de la farmacist.

Injectarea nu este dureroasă, nu produce niciun disconfort care să dea motive de îngrijorare, mai ales dacă este realizată corect. Durerea produsă de ac este ca o pișcătură de țânțar, deci destul de mică. Medicii recomandă ca injectarea să se facă înainte de culcare deoarece hormonul HGH se absoarbe mai bine în timpul somnului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.