Exerciții pentru subțierea picioarelor – Iată cele mai indicate și eficiente exerciții pentru slăbirea picioarelor

0
153

Coapsele, șoldurile, picioarele la femei sunt părți importante în conturarea frumuseții armonioase a corpului în general. Din păcate femeile sunt predispuse la celulită ceea ce nu se poate spune despre bărbați. De aceea ele trebuie să se îngrijească de aspectul picioarelor lor, pentru a fi sexy, frumoase, atrăgătoare. În articol prezentăm câteva exerciții pentru subțirea picioarelor, tonifierea șoldurilor și a coapselor și care sunt potrivite pentru orice femeie, indiferent de vârstă.

Exercițiu pentru picioare, Foto: tuscanydreaming.com

Exercițiu pentru picioare, pentru întărirea musculaturii și relaxare

Stai pe burtă, ridici partea anterioară a corpului, ții capul spre spate, privirea în sus. Ridici gambele și încerci să ajungi cu vârfurile degetelor de la picioare cât mai aproape de cap. Acest exercițiu îmbunătățește circulația sanguină în vasele de sange de la picioare, ameliorează durerile articulare, combate varicele, tonifică musculatura, elimină grăsimea si celulita acumulată. Exercițiul se face încet fără a suprasolicita corpul, mișcările trebuie să fie cât mai lente. După realizarea lui trebuie făcută o pauză de câteva secunde de relaxare.

Exercițiu pentru subțierea picioarelor, Foto: contveeconhote.tumblr.com
Exercițiu pentru subțierea picioarelor, Foto: contveeconhote.tumblr.com

Exercițiu pentru subțierea picioarelor

Stai culcat pe partea dreapă a corpului pe o saltea de gimnastică. Te sprijini pe brațul drept și membrul drept. Picioarele trebuie să fie perfect întinse, privirea înainte. Mâna stângă o sprijini în sold, iar între timp execuți mișcări de ridicare și coborâre cu piciorul stâng. Unghiul dintre cele două piciore trebuie să fie cât mai amplu, iar picioarele se țin drepte. Repeți exercițiul de câteva ori. Apoi te așezi pe partea stângă a corpului pe salteaua de gimnastică și execuți exercițiul ridicând piciorul drept.

Citește și:  Curățarea organismului cu acid ascorbic – o metodă simplă pentru detoxifierea colonului
Exercițiu pentru fese și coapse, Foto: vk.com
Exercițiu pentru fese și coapse, Foto: vk.com

Exercițiu pentru fese și coapse

Pentru a avea fesele tonifiate și coapsele mai suple dar frumos conturate se poate realiza un exercițiu simplu cu o coardă elastică sau extensor special pentru fitness. Stai în genunchi pe o saltea de gimnastică. Te apleci în față și te sprijini pe palme. Pe tălpi trebuie să ai șosete pentru ca mânerele extensorului să nu alunece sau să te jeneze pe pielea piciorului. Prinzi extensorul între labele picioarelor și ridici piciorul stâng în sus paralel cu șoldul. Acest exercițiu pune în mișcare mușchii coapsei, ai feselor și soldurilor. Revii la poziția inițială și repeți exercițiul de 10 ori.

Exercițiu pentru frumusețea picioarelor, Foto: ourvanity.com
Exercițiu pentru frumusețea picioarelor, Foto: ourvanity.com

Exercițiu pentru frumusețea picioarelor

Stai jos pe o saltea de gimnastică. Te sprijini pe brațe, ridici picioarele deasupra solului și execuți mișcări de pedalare în aer. Exercițiul este ușor, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la tonifierea mușchilor abdominali, ai coapselor, șoldurilor și picioarelor în general.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.