Cell-Tech Hardcore, un supliment alimentar eficient pentru creșterea masei musculare

0
81
Suplimentul Cell-Tech Hardcore, Foto: douniashop.com

Orice culturist dorește o creștere rapidă a masei musculare, să fie mai puternic și să aibă mai multă forță musculară. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul suplimentului alimentar Cell-Tech Hardcore, care este eficient în creșterea accelerată a masei musculare. Cu siguranță mulți nu vor crede aceasta, însă acest lucru a fost confirmat de cercetătorii în domeniul suplimentelor alimentare, de la Team Muscule Tech TM.

După cum indică și termenul ,,hardcore” (,,miezul tare al lucrurilor”), produsul este mai eficient decât alte suplimente alimentare despre care se spune că pot ajuta la creșterea masei musculare. Desigur efectele se obțin prin administrarea acestui supliment alimentar care trebuie să vină ca o completare la o alimentație corespunzătoare și la un antrenament corect efectuat.

Suplimentul Cell-Tech Hardcore a fost testat de mulți culturiști și rezultatele au fost cele așteptate. Eficiența produsului a fost dovedită și culturiștii au fost foarte mulțumiți după ce au folosit suplimentul alimentar recomandat. Specialiștii consideră produsul Cell-Tech Hardcore ca fiind mai bun decât creatina în ceea ce privește proprietățile ei, care sunt mult mai eficiente. Creatina este un produs folosit frecvent de sportivi deoarece produce energie celulară în mușchi și fortifică musculatura.

Alte motive pentru care creatina este un supliment alimentar foarte apreciat sunt: combate oboseala, poate ajuta la creșterea masei musculare, a forței și rezistenței acesteia, astfel facilitează funcționarea mușchilor mai mult timp. Prin alegerea suplimentului Cell-Tech Hardcore toate aceste efecte ale creatinei sunt crescute și deci produsul este hardcore. Cei care doresc să obțină performanță și creșteri musculare mari pot folosi un astfel de supliment alimentar deoarece dă rezultate.

Citește și:  Dieta pentru crestere in masa musculara

Cercetătorii au făcut multe studii cu privire la Cell-Tech Hardcore și prin concluziile lor s-a aflat că produsul este eficient. Prin administrarea suplimentului se îmbunătățește cu 26% calitatea musculaturii, se poate obține în medie 7,9 kg de masă musculară în 2 luni dacă se fac antrenamente corecte cu greutăți. Potrivit specialiștilor de la Team Muscle Tech produsul Cell-Tech Hardcore conține un mixt de creatină și alte ingrediente eficiente care astfel sunt o dovadă că creatina este un compus important pentru sportivi.

Un alt avantaj al produsului Cell-Tech Hardcore este că stimulează funcția insulinei și astfel cu ajutorul acesteia se accelerează creșterea musculară. De asemenea, prin intensificarea absorbției creatinei se contribuie la creșterea forței și a masei musculare în timp scurt. Cell-Tech Hardcore are 75 g dextroză de calitate superioară, cu puritate maximă, care intensifică proprietățile insulinei.

Dextroza ridică nivelul insulinei și astfel absorbția creatinei de către celulele musculare crește. Prin folosirea mușchilor se descompune adenozintrifosfatul ATP în adenozindifosfatul ADP și în fostat anorganic, iar astfel în corp se obține energie celulară și se fortifică mușchii. Prin creșterea nivelului de creatină ADP-ul se transformă iar în ATP și se obține energie celulară. Prin absorbția eficientă a creatinei se crește forța și rezistența musculară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.