Consumul de suc de kiwi ajută la arderea grăsimilor

0
233
Consumul de suc de kiwi ajută la arderea grăsimilor

În general toate fructele sunt potrivite pentru sucuri naturale. Dintre acestea, sucul de kiwi este foarte important pentru arderea grăsimilor. Pentru a slăbi este important să se schimbe obiceiurile alimentare nesănătoase, să se elimine alimentele grase din dietă. Pierderea în greutate se realizează atunci când se arde mai multă energie decât se primește. În concluzie trebuie eliminate produsele care conțin zahăr, grăsimi, etc.

Kiwi este un fruct bogat în vitamine, minerale și enzime. Conține 75 g apă, 0,9 g proteine, 13,54 g carbohidrați, 0,4 grăsimi și 55 kcal. Acest fruct are multă vitamina A și C, dar și vitamina D, E, B6, B9. De asemenea, kiwi este bogat în potasiu, magneziu, sodiu, calciu, fier, fosfor.

Pentru pregătirea sucului de kiwi se aleg doar fructele proaspete, nealterate, fără pete (care să arate că sunt în stare deteriorată). Fructele se curăță de coajă, se taie în felii și se dau prin storcătorul de fructe. Pentru un gust mai bogat, sucul de kiwi se poate amesteca cu suc natural realizat din alte fructe: portocale, struguri, mere, papaya, ananas și altele.

Sucul de kiwi asigură organismului necesarul de vitamine și substanțe nutritive, are un gust foarte plăcut și potolește setea. Este o sursă importantă de vitamina C care este foarte bună pentru sănătatea organismului, pentru creșterea imunității, menținerea aspectului tânăr și tonic al pielii, prevenirea albirii premature a părului și încetinirea procesului de îmbătrânire al organismului. Sucul de kiwi ajută la scăderea în greutate, la prevenirea bolilor cardiovasculare, a cancerului, hipertensiunii arteriale, depresiei, anemiei, arterosclerozei, trombozei. Poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol din sânge, la reducerea poftei de mâncare și consolidarea sistemului imunitar al organismului.

Citește și:  Beneficiile sucurilor naturale pentru organism – Tot ce trebuie să știi despre o alimentație sănătoasă

kiwi

Cu ajutorul sucului natural de kiwi poți scădea în greutate deoarece ajută la arderea grăsimilor și deci la reducerea țesutului adipos acumulat în exces. Acest fruct are puține calorii și un indice glicemic scăzut. Are mai multă vitamina C decât o portocală și proprietăți antioxidante care pot reduce stresul oxidativ, combat radicalii liberi și suprima celulele canceroase.

Beneficiile pentru sănătate ale acestui fruct sunt foarte importante pentru sănătate, de aceea proprietățile sale nutritive nu trebuie subestimate, mai ales dacă se ține seama de conținutul ridicat de vitamine, antioxidanți, substanțe flavonoide și minerale.

Sucul de kiwi ajută în prevenirea febrei, gripei, răcelilor, deoarece conține vitamine care cresc imunitatea organismului. Este foarte eficient pentru îmbunătățirea sănătății cardiovasculare pentru că are vitamina C și E, caroteni și substanțe flavonoide, în general nutrienți ce combat radicalii liberi și reduc stresul oxidativ. Kiwi conține fitochimicale, antioxidanți și alte elemente active care protejează organismul de cancer, reduc atacul nociv al radicalilor liberi și astfel acționează ca un scut pentru ADN.

Sucul de kiwi este o sursă de potasiu, calciu, magneziu și alte substanțe nutritive care ajută în dezvoltarea sistemului osos, scăderea riscului de osteoporoză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.