Cum sa ajungi un om interesant si sa ii fascinezi pe toti cei din jurul tau?

0
1249
Persoane interesante, Foto: miviajealavida.blogspot.com

Intotdeauna un om interesant este respectat, are succes, multi prieteni in jur, este o companie placuta pentru oricine. Stie sa se faca placut, este carismatic, optimist, increzator, vesel, are simtul umorului si capacitatea sa poarte o conversatie indiferent de subiect.

Persoane interesante, Foto: miviajealavida.blogspot.com

Cum sa ajungi un om interesant si sa ii fascinezi pe toti cei din jurul tau?

Acest lucru nu este foarte greu, este nevoie sa schimbi mereu ceva la tine, sa dobandesti noi experiente, sa inveti in mod constant ceva nou. O metoda eficienta este sa faci calatorii, sa iti largesti orizonturile, sa dobandesti idei noi, opinii, sa iti sporesti inteligenta.

Ca sa devii un om interesant trebuie sa-ti imbogatesti cultura.

Foarte important este sa traiesti in armonie cu tine, sa faci ceea ce iti place, sa ai un job care sa iti aduca satisfactie sau un hobby care sa iti creeze bucurie in suflet. Astfel indiferent de ceea ce faci, in ce domeniu te manifesti – educatie, arte, sport, stiinta, etc – fiind fascinat de ceea ce faci, vei deveni o persoana interesanta pentru cei din jur.

Precuparea principala trebuie sa fie dezvoltarea ta continua spre a-ti extinde domeniul de care esti interesat, spre a evolua si a dobandi experienta si astfel sa realizezi lucruri interesante care sa te faca un om atractiv si din acest punct de vedere in fata altora.

Comunicarea te ajuta sa devii interesant. Un om care are o idee si o impartaseste cu un alt om ce are alta idee este in castig la fel ca si acesta din urma, deoarece la final ambii vor fi mai bogati din punct de vedere spiritual, vor avea doua idei. Acesta este sensul comunicarii dupa cum spunea si un celebru scriitor englez G. Bernard Shaw.

Simtul umorului ajuta o persoana sa devina interesanta. Capacitatea de a obtine informatii utile si de a le prezenta altora printr-un limbaj inteligent, placut si comic demonstreaza ca acel om are abilitati de comunicare si este un om fascinant. El stie sa invete, sa acumuleze si sa impartaseasca celor din jur din experientele sale.

Te-ai intrebat de ce ai multi prieteni sau de ce oamenii incearca mereu sa comunice cu tine? Ei bine, cu siguranta esti o persoana interesanta, ei se simt bine in compania ta, au avantaje de la tine, invata din opinia ta despre lucruri, fapte de viata.

Citește și:  De ce trebuie să eviți să faci duș sau baie cu apă fierbinte?

O persoana interesanta stie si sa taca, sa asculte pe cei din jur. Abilitatea de a asculta este o mare calitate, tine de arta conversatiei. De asemenea este bine sa stie cand si cum sa puna intrebari astfel incat sa fie bine perceputa de cei din jur. Daca nu reuseste sa faca acest lucru si are tendinta sa vorbeasca in continuu, sa se faca doar ea auzita, inseamna ca se gandeste doar la ea si nu la cei din jur si astfel risca sa fie o persoana plictisitoare.

Orice persoana este unica in felul ei. Ea trebuie sa isi manifeste aceste caracteristici unice, propriile ganduri atat timp cat acestea ii contureaza o personalitate interesanta, diferita de a celorlalti insa sa fie atenta sa nu treaca in sfera cealalta in care sa se faca de rusine prin manifestari care i-ar face pe ceilalti sa considere ca comportamentul ei este ciudat.

O persoana perceputa de altele ca ceva nou si diferit poate deveni interesanta.

Pentru a fi interesant nu trebuie sa fii ca majoritatea, ci din contra sa fii tu insuti, sa fii independent in luarea deciziilor tale. Trebuie sa duci o viata echilibrata, sa te imbraci cum iti place astfel incat sa te simti bine si nu neaparat sa fii la moda, trebuie sa asculti muzica pe care o doresti, sa practici un sport care ti se potriveste si asa mai departe.

Caracterul este important si el, increderea in fortele proprii de asemenea, iar atitudinea pozitiva, obiceiul bun de a nu da atentie la barfe si invidii te va face sa fii respectat de oamenii adevarati, de prietenii care tin la tine.

Pentru a deveni o persoana interesanta evita sa stai in compania oamenilor taciturni, morocanosi, invidiosi, deprimati, ignoranti deoarece acestia te-ar putea influenta negativ. Inceraca sa cauti compania oamenilor pozitivi, amuzanti, veseli, spirituali, care stiu sa zambeasca si au capacitatea sa spuna intotdeauna o vorba buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.