Detoxifierea și susținerea sănătății organismului cu mineralul zeolit

0
33

Zeolitul este cunoscut cu numele de ,,piatra care fierbe”, deoarece s-a format în urma interacțiunii dintre lava fierbinte și apa mării acum câteva milioane de ani în urmă. Cercetătorul mineralog Axel Frederik a numit acest mineral extraordinar Zeolit. Numele de ,,ze” se traduce în greacă prin ,,a fierbe”, iar cuvântul ,,lithos” semnifică ,,piatră”.

Zeolit

Zeolitul este alcătuit din aluminosilicați naturali de potasiu, calciu, magneziu, sodiu. Se găsește sub formă de suplimente nutritive 100% naturale și este folosit în scop terapeutic. Are acțiuni fizioterapeutice importante pentru sănătate, stimulează imunitatea, ameliorează intoxicațiile cu metale și pesticide, inhibă dezvoltarea celulelor maligne, elimină metalele grele din corp, toxinele și materialele radioactive, susține sănătatea organismului.

Zeolitul este folosit în medicina tradițională indiană Ayurvedică deoarece este apreciat pentru proprietățile sale de detoxifiere a organismului, de calmare și dezinfectare gastrointestinală, de creștere a rezistenței corpului, de contracarare a efectelor nocive ale substanțelor toxice. Este un bun adjuvant în terapia cu citostatice, în bolile canceroase, deficiențele imunitare, hepatita virală B și C, gripă, leucemie, tumori, terapia prin iradiere, afecțiuni ale glandei tiroide.

Zeolit, mineral pentru detoxifierea organismului, Foto: nutritionstud.com

Prin faptul că are clinoptilolit se explică capacitatea sa de a asigura buna funcționare a organismului, această substanță fiind excelentă pentru purificarea și detoxifierea corpului. Suplimentul nutritiv Zeolit îmbunătățește digestia, funcția intestinală, asigură buna funcționare a rinichilor și ficatului, normalizează tranzitul intestinal, combate diareea, constipația, hepatita la alcoolici. Are proprietăți antioxidante de combatere a efectului nociv al radicalilor liberi, de creștere a imunității, de inhibare a deteriorării celulare și a ADN-ului, de prevenire a îmbătrânirii premature a organismului.

Alte beneficii ale acestui mineral sunt: de protejare a vaselor de sânge, eliminare a toxinelor din sânge, îmbunătățire a memoriei, a capacității de concentrare, a funcției sistemului nervos, de protejare a țesutului creierului, a sistemului cardiovascular și de eliminare a metalelor grele (plumb, mercur, arsenic, cadmiu) din corp.

Zeolitul este o formă terapeutică eficientă pentru îmbunătățirea activității florei intestinale, echilibrarea cantității de bilirubină, creatinină și uree, de menținere a pH-ului normal al tubului digestiv, de eliminare a metalelor grele și a substanțelor radioactive din organism, de susținere a proceselor de fagocitare a celulor anormale, de stopare a dezvoltării celulelor maligne și deci de îmbunătățire a activității sistemului imunitar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here