Ficat deshidratat, un concentrat ce ajută la producerea de globule roșii sănătoase

0
857
Ficat deshidratat, un concentrat ce ajută la producerea de globule roșii sănătoase

O persoană care nu urmează un regim alimentar sănătos are nevoie de un astfel de produs concentrat de ficat deshidratat. Acesta nu este altceva decât un ficat uscat ce provine de la animale (vițel, vită) disponibil sub formă de pudră (deoarece este pisat) sau sub formă de tablete.

Ficatul deshidratat este un supliment alimentar bogat în vitamine (A, B, C și D), calciu, fosfor, fier, cupru. Este recomandat persoanelor care fac sport sau au o activitate fizică intensă deoarece conține multe minerale și vitamine. Cei care suferă de anemie sau afecțiuni hepatice pot folosi cu încredere acest produs natural deoarece are efect în producerea de globule roșii sănătoase.

Orice persoană poate utiliza acest supliment alimentar, mai ales dacă are deficiențe de anumite minerale și vitamine. Medicii recomandă suplimentele alimentare dar mai ales o alimentație corectă și sănătoasă, care poate asigura organismului un cumul mult mai bun de vitamine și minerale.

Ficatul deshidratat conține nutrienți necesari producerii de energie în corp, creșterii masei musculare (recomandat sportivilor), menținerii stării generale de sănătate a organismului. Prin aportul de suplimente alimentare de acest gen se combate oboseala, stresul și se crește rezistența organismului. Carnitina care apare în ficatul uscat sub formă de pulbere este o sursă importantă de energie pentru sistemul muscular. Carnitina previne acumularea grăsimilor în organism, le folosește ca sursă de energie. În acest fel sunt prevenite afecțiunile de inimă, mușchi, ficat, datorită acumulării de grăsimi pe aceste organe.

Citește și:  Astenopie - Oboseala oculară, afecțiunea pe care nu trebuie să o neglijezi

Ficatul uscat previne și tratează sindromul de oboseală cronică deoarece carnitina din compoziția sa are efect bun asupra combaterii tulburărilor de la nivelul funcției mitocondriilor unde se produce energie și care pot obosi organismul. De asemenea, acest compus (care are o structură asemănătoare cu aminoacizii) previne afecțiunile ce apar din cauza unor probleme ale metabolismului grăsimilor datorate diabetului sau altor boli.

Persoanele care suferă de afecțiuni hepatice, stres, oboseală, insuficiență hepatică cronică, talasemie (defect al sintezei hemoglobinei), anemie, deficit de globule roșii pot folosi suplimente de ficat uscat. Cei care au anumite probleme de sănătate este indicat să consulte un medic înainte de a folosi acest supliment hepatic pentru a-i cere sfatul în legătură cu doza zilnică și perioada de tratament. Femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să ia un astfel de concentrat chiar dacă este natural.

Ficatul deshidratat reduce stresul, oboseala accentuată constantă, combate depresia, ajută la regenerarea sângelui prin producerea de globule roșii sănătoase, la acumularea de țesut organic, la creșterea energiei și rezistenței organismului, la consolidarea sistemului imunitar. Acest produs este indicat mai ales celor care au o carență de fier în organism. Acest lucru nu înseamnă ca trebuie să facă excese, ficatul deshidratat se ia doar în doza recomandată de medic sau indicată pe prospectul produsului.

Video – Beneficiile concentratului de ficat uscat ce provine de la bovine sănătoase: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.