Nu doar dieta este importantă pentru a slăbi! – Află alte secrete pentru a scădea în greutate

0
232
Nu doar dieta este importantă pentru a slăbi! - Află alte secrete pentru a scădea în greutate

Scapă de stres cât mai repede

Mulți oameni ajung să mănânce prea mult din cauza stresului. Potrivit cercetătorilor activitatea fizică în aer liber te ajută să elimini stresul și să-ți îmbunătățești activitatea creierului. În concluzie, pentru a avea o stare de bine trebuie să găsești o modalitate de a te bucura de anumite exerciții fizice sau activități, care să te țină ocupat, să îți ofere energie și o stare pozitivă.

Trezește-te devreme și fă sport în fiecare zi!

Încearcă să alergi dimineața și vezi ce se întâmplă. După ce te trezești, cu siguranță vei avea acea senzație de moleșeală care te face să mai ai stai câteva minute în pat. După ce te-ai dat jos din pat, te-ai spălat și ai deschis fereastra, simți cum aerul dimineții te înviorează. Fă câteva exerciții fizice sau mergi să alergi 15-30 de minute în aer liber și vei vedea că te vei simți mai bine, mai vesel, vioi și plin de energie.

Dimineața, activitatea de acest fel te ajută să-ți oxigenezi creierul, să ai mintea mai limpede, să-ți încălzești mușchii și articulațiile, să te simți mai ușor, mai energic și pregătit pentru activitățile ce trebuie să le realizezi pe parcursul zilei.

Râzi mai mult, fă ceva distractiv, nu te mai gândi la mâncare!

Specialiștii spun că prin râs se produc endorfine în corp și acest lucru este bun pentru sănătate, îți creează o stare de bine și de relaxare. Sunt oameni dependenți de endorfine, care fac tot ce pot pentru a produce aceste substanțe și anume: masaj, consum de alimente iuți, de sucuri naturale de fructe proaspete, meditație, acupunctură, sex, exerciții fizice regulate. Toate acestea ajută la arderea caloriilor și la eliminarea kg în plus.

Citește și:  Cura cu tarate, remediu minune pentru organism

Apucă-te de grădinărit!

Această activitate îți poate da multă satisfacție și în plus te ține și ocupat. Poți alege orice hobby îți place: să faci un sport, să te joci cu copiii, să-ți petreci timpul cu animalele de companie, să împletești, să croșetezi, sau altceva, important este ca atenția ta să fie la o activitate, să ai mâinile ocupate, pentru a nu fi tentat să mănânci în același timp (aceasta fiind cauza frecventă a creșterii în greutate).

Meditatie

meditație și observă propriile dispoziții, stări emoționale și mentale! Se spune că propriile noastre gânduri ne determină acțiunile. Cu ajutorul lor ne putem realiza obiectivele, ele ne fac să acționăm în sensul dorit. Meditația este o practică prin care se poate scădea în greutate, trebuie să vizualizezi corpul tău cu silueta dorită și să te gândești ce pași trebuie să urmezi pentru a ajunge la acel rezultat. Apoi nu rămâne decât să acționezi, încet dar sigur! Meditația și rugăciunea te ajută în relaxare, să fii mai liniștit, mai încrezător în forțele proprii, îți pot aduce multe beneficii pentru sănătate.

Redu consumul de grăsimi!

Cercetătorii spun despre grăsimi că duc la obezitate și reduc fluxul de sânge bogat în oxigen către creier, iar acest lucru poate cauza scăderea memoriei, a activității cerebrale în anumite zone ale creierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.