Secretul antrenorilor în sala de sport, fitness sau culturism pentru a obține rezultate la antrenament

0
137

Tu te uiți în oglindă în timp ce îți faci antrenamentul? Dacă ai ști cât de mult te ajută acest lucru în construirea forței și a masei musculare cu siguranță ai ajunge să crezi că doar oglinda îți mai lipsește pentru a obține rapid rezutatele dorite.

Antrenamentul în fața oglinzii – Avantaje

Antrenamentul în fața oglinzii are multe avantaje, iar cel mai important este că poți depune mai mult efort fizic și astfel:

 • Mușchii corpului tău sunt mai bine antrenați
 • Oxidarea grăsimilor este îmbunătățită.

Toate exercițiile de bază pot fi realizate în fața oglinzii, faptul că te vezi în timp ce realizezi mișcările te ajută să le faci cât mai corect și astfel antrenamentul va deveni mai eficient. Poți face orice tip de exercițiu liber care să te ajute:

 • Să-ți dezvolți forța musculară
 • Să arzi mai multe calorii
 • Să-ți îmbunătățești activitatea metabolică
 • Să-ți stimulezi sinteza hormonilor.

Exercițiile fizice care se efectuează uitându-te în oglindă pot fi foarte eficiente deoarece faptul că le vezi cum le realizezi are o serie de avantaje ce nu sunt deloc de neglijat.

Dacă te uiți în oglindă:

 • Poți verifica modul de realizare a exercițiilor
 • Poți îmbunătăți modul de efectuare a exercițiilor
 • Poți crește progresiv și chiar schimba atitudinea și comportamentul în timpul antrenamentului deoarece reflexia ta din oglindă te poate infuența pozitiv.
Citește și:  11 reguli simple pentru a construi masa musculară – Alimente pentru a crește masa musculară

Majoritatea sportivilor preferă să facă exercițiile și să se uite în oglindă deoarece astfel au mai multă siguranță că le realizează bine și randamentul lor crește, iar antrenamentul se face cu mai multă plăcere.

Despre oglinda în sala de forță – Antrenamentul în culturism

Obiceiul de a se admira în oglindă este caracteristic culturiștilor deoarece aceștia doresc să observe dacă aspectul corpului lor este satisfăcător, dacă antrenamentul oferă rezultate. Faptul că se văd în oglindă este un avantaj mai ales pentru începători deoarece:

 • Își pot corecta mai ușor modul de aplicare a exercițiilor
 • Își pot îmbunătăți antrenamentul.

Foarte important este ca sala de sport să aibă oglinzi de calitate, deoarece dacă un sportiv se privește într-o oglindă ușor curbată și observă că aspectul său prin reflexia din oglindă nu este tocmai cel dorit, poate deveni sensibil și chiar demoralizat.

Oglinda îi oferă unui sportiv posibilitatea de a-și admira corpul, musculatura, progresul obținut prin exerciții la antrenament, posibilitatea de a se corecta spre a obține performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.