„Medium Medical – Alimente care îți pot schimba viața în bine”, o carte declarată bestseller a lui Anthony William

0
734

Această carte este un fel de „Biblie a nutriției” despre fructele, legumele, verdețurile, condimentele și plantele medicinale foarte cunoscute, ce sunt accesibile la diferite prețuri, în piețe sau în supemarketuri. Autorul prezintă proprietățile acestor alimente și cum poate beneficia corpul de ele.

Navigare rapidă în articol:

 1. „Medium Medical – Alimente care îți pot schimba viața în bine” de Anthony William
 2.  Prin ce se remarcă această carte

1.”Medium Medical – Alimente care îți pot schimba viața în bine” de Anthony William

Anthony Williams este un scriitor înzestrat cu un talent unic, acela a de conversa cu „un spirit” despre care chiar el spune că se află „pe un nivel foarte înalt de conștiință”; acest spirit îi oferă detalii incredibil de bune despre sănătatea oamenilor. Prin informațiile sale, el a reușit să câștige respectul a mii de oameni, care provin din toate mediile, din toate țările lumii.

În cartea sa „Medium Medical – Alimente care îți pot schimba viața în bine„, Anthony William prezintă substanțele nutritive și proprietățile unor alimente foarte importante pentru organism, care sunt indicate persoanelor care au anumite suferințe psihice sau afecțiuni fizice. El scrie despre:

 • Fructe – avocado, caise, cireșe, banane, kiwi, mere, mango, pepeni, pere, rodii, papaya, portocale, struguri, mandarine, lămâi, lime
 • Fructe de pădure
 • Legume – țelină, anghinare, ceapă, cartofi, castraveți, cartofi dulci, sparanghel, ridichi
 • Verdețuri, germeni și lăstari
 • Plante aromatice, condimente sau mirodenii – salvie, rozmarin, oregano, cimbru, ghimbir, coriandru, roiniță, usturoi, pătrunjel, lemn-dulce, frunze de zmeur, turmeric
 • Alge din Oceanul Atlantic și ciupercile Chaga
 • Aloe vera, măceșe și afine sălbatice
 • Păpădie, trifoi, urzică, rădăcină de brustur, miere neprocesată.

2. Prin ce se remarcă această carte

Dacă dorești să afli mai multe aspecte despre antioxidanții acestor alimente, ar trebui să citești această carte, pentru că în ea autorul se referă mai ales la efectul acestor substanțe, în menținerea sănătății și a energiei organismului.

Ceea ce diferențiază acest bestseller de alte cărți de nutriție, este faptul că autorul  prezintă în paginile ei și lucruri deosebite, cum ar fi:

 • Proprietățile spirituale ale acestor alimente
 • Un grup special de îngeri, pe care îi numește „îngerii schimbării vieții”, despre care el spune că „pot avea un rol important în hrănirea oamenilor, pe parcursul vieții”.

Proprietățile spirituale ale fructelor și legumelor

Autorul ne spune în carte despre:

 • Vibrația pozitivă a unor alimente
 • Ce beneficii au alimentele asupra stării de sănătate
 • De ce este bine să introducem fructele de pădure în dieta noastră, ce avantaje ne oferă
 • Cum ne pot elimina anumite alimente stările negative sau defensive
 • Ce proprietăți au fructele și legumele și care sunt cele mai bune remedii
 • Cum unele fructe ne pot calma și reduce anumite stări rele, ce efect au asupra psihicului
 • Care sunt alimentele ce ne pot da dependență în sens pozitiv, prin bogăția de nutrienți și natura lor, etc.

Anthony William scrie și despre modul cum aceste alimente ne pot ridica vibrația, pentru că după cum se știe „toți suntem energie”, deci asta înseamnă că tot ceea ce mâncăm se transformă în această energie pe care o aveam în interior. Autorul descrie fiecare aliment, cum acesta ne poate ajuta să ne menținem sănătatea, să ne creștem energia și vibrația pozitivă.

Citește și:  6 beneficii asupra organismului ale consumului de unt de arahide

Ce spune Anthony William despre îngeri?

Autorul vorbește în cartea sa despre „îngerii schimbării vieții” care prin intermediul alimentelor ne pot schimba viața în bine. Într-un mod cu totul special, Anthony William ne explică faptul că noi oamenii suntem binecuvântați cu acea capacitate de a apela la acești îngeri, care știu cât de dificilă poate fi uneori viața pe Pământ, mai ales în perioadele de schimbări rapide.

În carte sunt prezentați 12 îngeri ai schimbării vieții, despre care probabil mulți oameni nici nu au auzit, și anume:

 • Îngerul Abundenței, Armoniei, Aprovizionării
 • Îngerul Dependenței, Îmbogățirii, Dezarmării
 • Îngerul Obișnuinței, Laptelui Matern, Solidarității
 • Îngerul Onestități, Viziunii Interioare și Îngerul Sincronicității.

Acești îngeri pot fi invocați prin formula: „Înger al Abundenței, te rog să mă ajuți.” Toți acești îngeri transformă această carte, într-un fel de carte despre spiritualitatea nutriției.

Iată ce spune autorul în cartea sa:

 • În viziune îngerilor: „Apa de arțar este o altă sursă de supraviețuire a umanității.”
 • Îngerii sunt îngrijorați de faptul că populația de albine este în declin.
 • Există îngeri care ne pot ajuta să scăpăm de dependențe, de tendința de a mânca prea mult, sau de a consuma alimente nesănătoase, etc.

Alte aspecte despre acest bestseller

Cartea „Medium Medical – Alimente care îți pot schimba viața în bine” prezintă sfaturi prin care putem preveni bolile, care sunt consecințele unor obiceiuri negative, cum ne afectează stresul, excesul de adrenalină, consumul mare de zahăr și de cofeină, deficitul de apă, care este rolul antioxidanților, vitaminelor, sărurilor minerale și multe altele.

Anthony William listează foarte multe alimente, de acea cartea a devenit un ghid foarte bun despre fructe și legume, și în plus, ea este și o carte de rețete. La sfârșitul fiecărui capitol, autorul prezintă modul cum se poate utiliza acel aliment. Toate rețetele sunt unice, foarte interesante și gustoase. Cartea are și imagini foarte frumoase în care se poate vedea acest lucru.

La sfârșitul cărții sunt prezentate mai multe rețete, care sunt într-adevăr grozave.

Anthony William recomandă și suplimentele VIMERGY (bogate în substanțe nutritive, vitamine și minerale de înaltă calitate), care pot fi comandate acum și în România.

Vezi aici un video despre carte:

Recent, cartea „Medical Medium Brain Saver (Vindecarea Creierului)” a fost tradusă în limba română, fiind tradusă de la versiunea originală în limba engleză publicată în 2022 de editura Hay House. Scrisă de autorul Anthony William, această carte reprezintă cea de-a șaptea lucrare a sa și abordează aspecte cheie legate de sănătatea creierului. Prin informațiile actualizate și sfaturile practice pe care le oferă, „Brain Saver” se adresează celor interesați de îmbunătățirea funcționării cognitive, prevenirea bolilor neurologice și menținerea unei stări optime a creierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.