VMAT cu unde acustice de șoc și mezoterapie virtuală – Echipamentul care te scapă de celulită

0
230

Celulita a devenit pentru femei un adevărat ,,coșmarˮ. Acumulările de pachete de grăsime sunt inestetice și dizgrațioase. Se spune că liposucția elimină complet acumulările excesive de grăsime, acest procedeu se realizează doar cu ajutorul unui specialist. Pentru a scăpa de celulită se impune și schimbarea stilului de viață:

  • Să se mănânce corect, regulat alimente sănătoase care au foarte puțină grăsime.
  • Să se renunțe la produsele alimentare prea sărate și condimentate.
  • Să se evite alimentele afumate și prăjite.
  • Să se consume lactate dar cu un conținut redus de grăsimi.
  • Dieta zilnică să fie alcătuită din multe fructe și legume, supe, carne de pește slabă, ceaiuri din plante medicinale.
  • Cu cât se bea mai multe lichide – apă plată, sucuri naturale, ceaiuri – se realizează o mai bună detoxifiere a organismului (lucru important în combaterea celulitei).
  • Zilnic să se facă mișcare, exerciții fizice, plimbări pe jos în aer curat.
  • Masajul și băile cu sare de mare sunt eficiente pentru eliminarea celulitei.

Pentru femeile care au deja o formă avansată de celulită există un tratament eficient care poate da rezultate bune în combaterea acestei afecțiuni. Acest tratament se face cu un aparat revoluționar medical numit VMAT cu unde acustice de șoc și mezoterapie virtuală. Persoanele care doresc să beneficieze de avantajele acestui procedeu de eliminare a celulitei îl pot găsi la anumite saloane cosmetice din țară.

Despre echipamentul VMAT

La saloanele de înfrumusețare care au un astfel de echipament cu siguranță femeile nu vor întârzia să vină pentru a-l folosi. Aparatul este cu unde acustice de șoc și procedeu de mezoterapie virtuală. Prin astfel de terapii se indentifică pereții fibrotici ai celulitei și se produce dezintegrarea lor, iar apoi se reface colagenul din țesutul pielii prin stimularea producerii acestuia cu ajutorul undelor acustice. Indiferent de stadiul de dezvoltare al acestei afecțiuni, tratamentul oferă rezultate impresionabile.

Citește și:  Alege uleiul de avocado pentru un bronz uniform și de durată

Celulita se poate reduce chiar dacă a ajuns în stadiu II sau III, iar regenerarea tisulară se poate realiza de asemenea. Terapia cu unde acustice șoc are efect în astfel de cazuri severe de celulită, prin ea se obține o regenerare tisulară prin stimularea metabolismului de la nivelul acestor țesuturi. Tot prin intermediul undelor acustice se stimulează formarea arteriolelor noi, deoarece au loc mici rupturi ale vaselor mici de sânge – numite capilare și aportul de nutrienți care susțin procesul de regenerare al țesuturilor profunde ale pielii.

Echipamentul VMAT poate avea unde vibratorii care permit o bună stimulare a metabolismului. Prin aceste unde se îmbunătățește circulația sangvină la nivelul mușchilor, se tonifică musculatura, se intensifică eliminarea toxinelor și a rezidurilor din organism. Efectul este de relaxare, clientul nu va avea niciun disconfort în timpul ședinței de terapie cu unde vibratorii.

Femeile care doresc un tratament de remodelare corporală pot alege echipamentul VMAT la un salon de înfrumusețare deoarece acesta este non-invaziv și foarte eficient. Printr-o singură ședință pot obține rezultate bune în tratamentul celulitei, îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, iar în plus se pot simți confortabil, în siguranță și mulțumite de rezultate.

Video – Echipamentul VMAT:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.