Volei pe plajă, un mod de recreere și de a slăbi eficient

0
248
Volei pe plajă, un mod de recreere și de a slăbi eficient

Știați că o oră de volei pe plajă ajută la arderea a 500 de calorii? Beneficiile acestui sport pentru sănătate sunt foarte multe, de aceea în vacanțele de la mare trebuie de profitat din plin de soare, nisip și posibilitatea de a-ți face noi prieteni cu care să joci volei la malul mării. Nu trebuie să fii antrenat pentru acest sport, el este un mod de a te juca, de a face mișcare și a te distra. Ca activitate este foarte relaxantă, iar în plus te menține și în formă maximă.

Voleiul pe plajă te ajută să arzi un număr mare de calorii, să îți tonifici musculatura corpului, să îți întărești sistemul cardiovascular și să îți îmbunătățești starea psihică. Pare un sport ușor la prima vedere, dar vei vedea că articulațiile tale sunt solicitate de alergatul cu picioarele goale prin nisip, iar instabilitatea creată va fi compensată de mușchi și de tendoane.

Pentru a nu ajunge să suferi de febră musculară, este indicat să nu exagerezi când practici acest sport, să nu îți soliciți foarte tare corpul în dorința de a câștiga, deoarece acesta este un sport de agrement, de vacanță și nu este cazul să-ți manifești intens spiritul de competiție.

Citește și:  De ce este bine să bem zilnic un pahar cu suc de cătină?

Volei pe plajă

Voleiul este un mod de a-ți petrece timpul plăcut la mare, mai ales dacă te-ai plictisit de plajă, iar cel mai important este faptul că este un sport bun pentru sănătatea ta. Prin volei crește rezistența sistemului circulator, arzi caloriile în plus, ceea ce se urmărește prin exercițiile de rezistență și forță de la sălile de gimnastică și fitness.

Cei care joacă volei pe plajă vor respira mai profund, astfel în plămâni va intra mai mult oxigen care va ajunge în tot organismul, ceea ce menține sănătatea corpului și a sistemului respirator. Prin mișcare se intensifică metabolismul, se elimină toxinele, se reduce procesul de formare a radicalilor liberi, se scapă de un număr mare de calorii și se previn multe afecțiuni ale organismului.

Psihicul este îmbunătățit, jucătorii au o stare de bine, de fericire, se distrează, râd mai mult, se entuziasmează, se bucură de prietenia și solidaritatea celor din jur, a celor care participă la joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.