Antrenament Will Harris – Strategie de antrenament pentru pectorali bine lucrați și musculatură reliefată

0
196

Există sportivi care au corpul armonios, cu proporții bine definite și dintre aceștia face parte Will Harris. Acesta este apreciat și chiar invidiat pentru corpul bine lucrat, pentru musculatura bine reliefată, brațele puternice, umerii masivi, talia subțire, spatele excelent conturat și laudele ar putea continua cu privire la musculatura părții superioare a corpului său.

Navigare rapidă în articol:

Will Harris, un exemplu pentru sportivi

Potrivit celor spuse de acest sportiv cu mulți ani în urmă, el nu era mulțumit de felul cum arăta și astfel a decis să facă antrenamente de culturism chiar în mod asiduu. Desigur a obținut rezultate pentru mușchii din partea superioară a corpului însă pectoralii nu ajungeau la formele dorite, cu musculatura echilibrată și armonioasă. Nu s-a descurajat ci din contra a devenit și mai ambițios și chiar „obsedat” de acest lucru și a dorit să-și schimbe aspectul fizic al pectoralilor.

În prezent pectoralii lui Will Harris arată atât de bine încât acest lucru a devenit invidiat de mulți culturiști iar strategia de antrenament prin care aceștia au fost transformați poate fi un exemplu bun de urmat de astfel de sportivi.

Strategia de antrenament piept definire a lui Will Harris

Antrenarea pectoralilor în neștire nu este o idee bună, aceasta este concluzia la care a ajuns Will Harris. A schimbat metoda de lucru deoarece a văzut că dacă îi supraantrena nu obținea rezultate. Era foarte nemulțumit că nu reușea să obțină o creștere musculară, ci din contra efectul în urma antrenamentului părea să fie invers.

Citește și:  Proprietățile ceaiului cu felii de lămâie

A decis să schimbe metoda și astfel a diminuat foarte mult numărul de seturi realizate. Dacă până atunci realiza cam 25 de seturi a decis să le scadă treptat și chiar să ajungă la un număr ce reprezenta cam jumătate din acestea, deci la aproximativ 12-13 seturi.

Deoarece a redus numărul seturilor a scăzut și timpul de antrenament. Will Harris realiza 12-13 seturi în aproximativ 90 de minute, iar treptat timpul a scăzut la 45 de minute.

Sportivul a diminuat numărul de seturi și a crescut numărul de repetări pe serie. Desigur numărul de repetări depinde de exercițiu, Will Harris efectua cu mult timp în urmă 8-12 repetări la o serie, apoi a decis să facă 12-20 de repetări pe serie, în funcție de ce exercițiu cuprindea fiecare serie.

Probabil că mulți or să spună: Nu! Dar eu nu o să pot! Cum să obțin astfel de rezultate impresionante cu un volum atât de mic? – Nu trebuie să te descurajezi deoarece după cum a reușit Will Harris poți și tu, secretul este să perseverezi, să repeți exercițiile, să folosești intensitatea graduală și strictețea mișcărilor.

Un lucru important pe care la făcut Will Harris este și faptul că a ținut cont foarte mult de controlul greutăților la fiecare repetare a exercițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.