Tehnica Alexander te scapă de tensiunea musculară și durerile de spate

0
852
Tehnica Alexander te scapă de tensiunea musculară și durerile de spate

Tehnica Alexander a fost inventată de Frederick Matthias Alexander și este o soluție pentru îmbunătățirea posturii corpului, pentru eliminarea tensiunii musculare și a durerilor de spate. Prin această tehnică se încearcă înlocuirea obiceiurilor dăunătoare cu mișcări corecte naturale care ajută la îmbunătățirea sănătății. În plus, prin astfel de mișcări se mărește performanța la dansatori, sportivi și muzicieni. Stresul ne afectează mult organismul și ne dăunează sănătății.

Tensionarea mușchilor posturali apare frecvent la oameni din cauza unei poziții corporale incorecte și de aceea este indicat să se facă exerciții și să se adopte o postură naturală. Tehnica Alexander este indicată pentru ameliorarea durerilor de cap, a durerilor de umeri și de spate, pentru combaterea stărilor de depresie, stres și anxietate.

Mișcările au rolul de a relaxa tensiunea musculară, de a elimina rigiditatea din umeri, gât și ceafă, de a îmbunătăți coordonarea și echilibrul fizic și mental, de a crește nivelul de energie și de a dobândi o postură armonioasă.

Video – Corectarea posturii corpului:

Video – Tehnica Alexander: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.