Știați că prin sex se pot arde peste 150 de calorii? – Iată o altfel de dietă pe care o poți încerca

0
325
Știați că prin sex se pot arde peste 150 de calorii

Printr-o relație sexuală armonioasă îți poți menține greutatea corporală normală. Știați că prin sex se pot arde peste 150 de calorii? Da, amorul ajută mult la arderea caloriilor. Potrivit cercetărilor s-a ajuns la concluzia că prin cel mai mic act sexual finalizat cu orgasm se pot arde peste 150 de calorii într-o oră.

Sărutul pasional ajută și el la arderea caloriilor. Se spune că un sărut pasional poate arde cam 12 calorii. Amorul are efect bun asupra stării interioare dar și asupra siluetei. Ajung doar 30 de minute de dezmierdări în fiecare zi și poți arde până la 500 de calorii.

Amorul este o dietă pentru a slăbi rapid, dar și un mod plăcut de a avea o stare interioară bună. În plus, amorul este un sport sau un cumul de exerciții fizice prin care scapi de un număr mare de calorii.

Activitatea sexuală te ajută să te menții tânăr și fericit. Efortul fizic și emoțiile pe care le simți în timpul actului sexual sunt benefice asupra stării interioare a organismului, te ajută să te relaxezi, să ai un somn profund, sănătos și liniștit. Prin sex poți scăpa de tensiunile nervoase și de stres, iar efectul de bine se menține atât cât hormonii sunt menținuți în organism. În plus hormonii ajută la calmarea durerilor de spate și din perioada sindromului premenstrual.

Citește și:  Calendarul fructelor și legumelor – Ce găsim în piață în fiecare sezon?

Prin actul sexual îți îmbunătățești circulația sângelui, activitatea inimii și a sistemului cardiovascular. Presiunea sanguină crește brusc în timpul actului sexual, iar ritmul cardiac de asemenea. Beneficiile amorului pentru sistemul cardiovascular sunt mari, de aceea este recomandată o viață sexuală activă fiecărui adult.

Prin exercițiul sexual scapi de kg în plus, se produce adrenalină și alți hormoni, care îmbunătățesc sănătatea și aspectul fizic. Pielea devine mai frumoasă, elasticitatea acesteia crește, anumiți mușchi ai corpului (ai abdomenului și ai coapselor) sunt tonifiați. Printr-o viață sexuală activă îți apropii și mai mult partenerul, comunicarea sentimentală empatică crește, iar încrederea în forțele proprii este mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.