Cel mai simplu exercițiu cu gantere pentru brațe și mușchii pieptului

0
79
Exercițiu cu gantere pentru bust și brațe

Vrei să ai un bust frumos, ferm și mușchii brațelor tonifiate? Nu este nevoie să apelezi la chirurgia plastică pentru a crește dimensiunea sânilor și a tonifia musculatura pieptului. De asemenea nu mai trebuie să porți sutien cu push-up pentru a nu avea sânii lăsați.

Exercițiu cu gantere realizat de modelul Candice Swanepoel, Foto: weheartit.com

Exercițiile cu gantere sunt foarte eficiente pentru a avea corpul armonios, frumos, cu musculatura tonifiată. Anumite exerciții sunt foarte eficiente pentru sâni, ajută la îmbunătățirea aspectului lor, prin tonifierea și scurtarea mușchilor pectorali. La orice persoană mușchii pectorali sunt împărțiți în mușchii de suprafață și cei profunzi. Prin tonifierea acestor mușchi se susțin sânii într-o poziție normală și se păstrează forma armonioasă a acestora. Având în vedere că mușchii pectorali sunt mai puțin dezvoltați la femei comparativ cu cei de la bărbați, iar în plus ei trebuie să susțină sânii, este necesară tonifierea lor, utilizarea unor exerciții pentru consolidarea musculară a zonei pectorale dar și a spatelui.

Citește și:  Dietele restrictive dauneaza grav sanatatii!
Candice Swanepoel, Foto: gotceleb.com
Candice Swanepoel are un corp de invidiat întreținut prin exerciții fizice, mișcare și o alimentație sănătoasă, Foto: gotceleb.com

Cel mai simplu exercițiu cu gantere pentru sâni este cel de ridicare și coborâre a brațelor ca în imaginea prezentată în articol. Exercițiul se poate executa acasă, impune doar puțină voință, coerență și autoorganizare. Acest exercițiu este perfect pentru mușchii pieptului, pentru consolidarea ligamentelor și articulațiilor și chiar pentru îmbunătățirea stării de sănătate. Ganterele se aleg în funcție de nivelul de dezvoltare al musculaturii brațelor. Se țin ganterele în mâini, apoi se ridică ganterele în sus îndreptând brațele. Sunt puși în mișcare mușchii pieptului și ai brațelor. Exercițiul este ușor, trebuie executat lent, de mai multe ori, dacă se efectuează cu mișcări bruște poate crește riscul de accidentare.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.