De ce este mai bun pentru piele sapunul dermatologic?

0
275
De ce este mai bun pentru piele sapunul dermatologic

Sapunul dermatologic reprezinta un produs de ingrijire al pielii sensibile, putand totodata fi folosit si ca tratament dermatologic. Daca pielea ta sensibila este afectata de sapunul obisnuit, poate ar fi cazul sa incerci ceva nou. Sapunurile dermatologice nu au in componenta lor parfum, sapun sau alcali, fiind eficiente pentru tratamentul dermatologic. De obicei, acest tip de produs de ingrijire este recomandat de medicul dermatolog in cazul unor afectiuni ale pielii.

Sapunul dermatologic este hipoalergenic, contine un Ph neutru de 5,5 foarte aproape de cel al pielii sanatoase normale si nu are conservanti sau coloranti. Acest tip de sapun poate fi folosit de oricine si are proprietati vindecatoare, ameliorand leziunile inflamatorii si oprind inmultirea bacteriilor existente.

Folosirea sa indelungata nu provoaca dependenta la nivelul pielii, acesta acoperind-o cu un invelis natural protector. Nu provoaca nici intoleranta pielii sau sensibilizarea acesteia la revenirea folosirii sapunului normal.

Sapunurile dermatologice sunt de cele mai multe ori prescrise de medic pentru tratarea anumitor boli. Acestea contin substante care ajuta la tratarea anumitor afectiuni si la curatarea si insanatosirea pielii.

Citește și:  Moda anilor 1970 cu franjuri revine în anul 2015

Sapunul cu sulf spre exemplu ajuta la tratarea dermatitei seboreice, a acneei, micozei, matretii sau eczemei. Sulful creeaza o bariera de protectie si ucide bacteriile, ajutand la impiedicarea aparitiei infectiilor.

De ce este mai bun?

Sapunul dermatologic este un bun tratament impotriva acneei moderate, a acneei severe si are efecte astringente si antimicrobiene. Acest tip de sapun ingrijeste pielea si o protejeaza, curatand porii in profunzile. In plus, impiedica aparitia comendoanelor si diminueaza sebumul. Acest fel de sapun nu afecteaza in niciun fel pielea, de aceea este o solutie foarte buna pentru pielea sensibila, care are uneori reactii alergice sau infectioase la sapunuri obisnuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.